Rx 570 %100 fan hızı kaç rpm olmalıdır ?

ful fan hızında 78 derece ise kasada sorun var büyük ihtimalle. benim rx 570 nitro+ yüzde 30 fanın üstüne çıkmıyor ki çoğu zaman 70 derecenin de üstüne çıkmıyor.

ful fan hızında 78 derece ise kasada sorun var büyük ihtimalle. benim rx 570 nitro+ yüzde 30 fanın üstüne çıkmıyor ki çoğu zaman 70 derecenin de üstüne çıkmıyor.

Nasıl düzeltirim peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alıntısı.webp

şu an pes 2020 oynuyorum değerler böyle

Fanlar tam hızda dönmüyor büyük ihtimalle. Benim RX 570 sadece yüzde 30 fan gücünde zaten 1500 RPM de çalışıyor neredeyse. Ama yine de fazla ısınıyor. Kasanın tozlarını alın, fan yoksa fan takın, termal macunu yenileyin ve fan hızını arttırın.

Bence %100 de çalıştırma.

Fanlar tam hızda dönmüyor büyük ihtimalle. Benim RX 570 sadece yüzde 30 fan gücünde zaten 1500 RPM de çalışıyor neredeyse. Ama yine de fazla ısınıyor. Kasanın tozlarını alın, fan yoksa fan takın, termal macunu yenileyin ve fan hızını arttırın.

Kasayı alalı daha yeni oldu toxlarını da sildim kasnın soğutmasıda iyi acaba neden oluyor ?

Nasıl düzeltirim peki ?

Alıntıyı görüntüle

şu an pes 2020 oynuyorum değerler böyle
Bende de rog strix rx 570 var. Ultrada pes20 oynarken 60ı geçmiyor. Fan ayarıda yapmadım. Otomatik kendisi 55 dereceyi geçince çalışıyor. %100e aldığım zaman 2500-2600RPM civarında çalışıyor. Senin kart biraz fazla ısınıyor.

Bende de rog strix rx 570 var. Ultrada pes20 oynarken 60ı geçmiyor. Fan ayarıda yapmadım. Otomatik kendisi 55 dereceyi geçince çalışıyor. %100e aldığım zaman 2500-2600RPM civarında çalışıyor. Senin kart biraz fazla ısınıyor.
Fan hızını nasıl yükseltirim bilginiz var mı?

Hava sıcak olduğunda bende rx570 le 72-74 dereceyi görüyorum normal midir ?

Fan hızını nasıl yükseltirim bilginiz var mı?
Radeon ayarlarına girip performans sekmesine girin. Oradan ayarlanıyor yazacak ona tıkla ordan menüden fan ayarı var. Gelişmik kontroller de istediğin gibi ayarlayabilirsin oradan.

Hava sıcak olduğunda bende rx570 le 72-74 dereceyi görüyorum normal midir ?
Yük altındaysa gayet normal.

Radeon ayarlarına girip performans sekmesine girin. Oradan ayarlanıyor yazacak ona tıkla ordan menüden fan ayarı var. Gelişmik kontroller de istediğin gibi ayarlayabilirsin oradan.

Yük altındaysa gayet normal.
O iyi bende kasayı 7 fanlı yapmayı planlıyordum

O iyi bende kasayı 7 fanlı yapmayı planlıyordum
Kasada ekstradan fan olması da hava akışı sağlar. Daha iyi soğutur. Eksoz fanının iyi olmasına dikkat et içerdeki ısınmış havayı dışarı iyi atarsa kasanın içi daha serin havayla dolar.

Geri