Yardım rx 570 4gb watman hatası alan var mı ?

kadiralkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
357
bende bi adet rx 570 ekran kartı var 4gb bazen watman hatası alıyorum oyunlarda özellikle ekran kartını çok kullanan oyunlarda

amd uygulamasından
1670360019072.png
frekansı kısabilirsin rx570 için ayarlar nasıl olmalı bilmiyorum.

işte herkes böyle diyor net bi bilgi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olayın neyden kaynaklandığını nasıl anlayabilirim

Benim 5500xt kartımda da windows başlangıcında bildirim olarak veriyordu. Eski sürücüyü ddu ile silip opsiyonel olan sürücüyü değil bir önceki sürücüyü yükledim sorun düzelmişti. Ama eski sürücüyü çok fazla kullanamadan tekrar beta daki sürücüye geçmek zorunda kaldım.

Kanka rx 580 nitro+ plsun kullanıyorum ve adrenalin yazılımı olsun msi ın kendi programı olsun her şeyi denedim,watt düşürme yaptığımda masaüstünde bile kitlnip kapanıyor adrenalin hata veriyor vs vs. internete yapan nasıl yapıyor diyebilirsin inan bilmiyorum,neredeyse tüm ayarları denedim fan hızına bile girdim ama yok milim bile oynatsam her seferinde adrenalin crash veryior veya pc kapanıyor ben çok kucalama derim belki olur bilmiyorum ama adrenalin 2 kez bozdum sırf bu yüzden ve derin sürücü temizliği yapmadan kurarsan crash yemeye devam edeceğini biliyorum.

Kanka rx 580 nitro+ plsun kullanıyorum ve adrenalin yazılımı olsun msi ın kendi programı olsun her şeyi denedim,watt düşürme yaptığımda masaüstünde bile kitlnip kapanıyor adrenalin hata veriyor vs vs. internete yapan nasıl yapıyor diyebilirsin inan bilmiyorum,neredeyse tüm ayarları denedim fan hızına bile girdim ama yok milim bile oynatsam her seferinde adrenalin crash veryior veya pc kapanıyor ben çok kucalama derim belki olur bilmiyorum ama adrenalin 2 kez bozdum sırf bu yüzden ve derin sürücü temizliği yapmadan kurarsan crash yemeye devam edeceğini biliyorum.
kafama göre ayar da yaptım internetten de çok araştırdım bulduğum değerleri denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım sen yaşamayabilirsin,videolarda da yaşamıyorlar ama anlaamdım.

benim buldum tek ayar oyunalrda düşük grafiklere çektikten sonra ekran kartı kullanımını düşürmek

yani adrenalinden ekran kartı güç tüketimini düşürdüm

knk yarısı yapıyor hata almıyorum diyor oyun testi yapan bi allahın kulu yok

kafama göre ayar da yaptım internetten de çok araştırdım bulduğum değerleri denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım sen yaşamayabilirsin,videolarda da yaşamıyorlar ama anlaamdım.
kimse kanıtlı şeklide video yapmıyor

Son düzenleme:
Geri