rx 570 kulanmıyorum ama kendi ekran kartımda en iyi driverin 23.9.3 olduğunu gördüm uzun zamandan beri driver denemiyorum .dGenellikle cs oynuyorum ve özellikle cs de oyun en başında çok kasma oluyor arada droplar ve düşük fps sizce cs için en iyi driver nedir ?
Hocam ben de RX570 4gb var csde çok iyi performans aldığım söylenemez ancak ben optimizasyona bağlıyorum, valoda falan 200 fps civarı rahat oynuyorum.Biraz gözlem yaptım ve ekran kartının kullanım değerleri hiç iyi değil ara sıra çakılıp yukarı çıkıyor. Ve bu çoğu oyunda oluyor nedenini anlamadım. Bir sürü driver denedim ama hiç biri olmadı. Varsa iyi bi driver yada bi çözüm bilen yazabilir mi ?
16 gb ram var 1600 mhz
rx 570 kulanmıyorum ama kendi ekran kartımda en iyi driverin 23.9.3 olduğunu gördüm uzun zamandan beri driver denemiyorum .
16 gb 1600 mhz ddr3RAM kaç gb?
Bende çoğu oyunda oluyor. Ve gerçekten artık oyunları çok keyifsiz yapmaya başladı.Hocam ben de RX570 4gb var csde çok iyi performans aldığım söylenemez ancak ben optimizasyona bağlıyorum, valoda falan 200 fps civarı rahat oynuyorum.
WHQL lisanslı son sürümü kullanıyorum.