Maykıl
80+ Silver
Hocam tahmini bende oyle hesapladim ama arkadas gece gunduz yapmayacak oyuzden daha cok zararYav bak kaptan forumda bu konudan bir sürü var size nasıl yapılacağını öğretiyorum.
Ortalama bir baz almak için ben hiveonun 100mh'a verdiği paraya bakacağım.
100mh için günlük beklenen kazanç 3.6 dolar diyor bu cepte şimdi senin kartın kaç mh kazdığına bakacağız. (Normalde ben buna içinde bulunduğum mining discordundan bakıyorum fakat herkes orada olmadığı için bir referans vereyim.)Hiveon Pool – Most profitable and efficient mining pool
Receive guaranteed high-profit payouts with our PPS+ distribution mode.hiveon.net
Senin kart 30mh alabiliyormuş. Bu da 3.60*0.3ten 1.08 dolar eder şimdi de gideri hesaplayacağız.RX 570 8GB Mining Settings
RX 570 8GB Mining Settings for all the popular and most profitable Cryptocurrencies to mine, you're one-stop page for everything related to your GPUminingchamber.com
Kartın 135w çekiyormuş bu da 24 saatte 135*24ten 3240watt eder biz faturada ödemeyi kw olarak yaptığımızdan dolayı bu değeri kw'ye dönüştürmek için 1000e bölüyoruz ve 3.24kw eder kwh fiyat8na da şu siteden bakıyorum.
Sizin elektrik fiyatını yüksek kademeden hesaplayacağım çünkü genelde evler düşük kademeyi zaten dolduruyor.Elektrik Fiyatları, Elektrik Tarifeleri
Elektrik fiyatları ve tarifeleri ile güncel elektrik faturasındaki kalemlerin elektrik birim fiyatına etkisi.www.enerjiatlasi.com
3.24*1.89dan elektrik de günde 6.1236
TL faturaya eklenir. Gelirini de şu an ki kur ile TL'ye çevirince 15.92Tl yapıyor 16ya yuvarlayalım 6 lira da giderin vardı desek günlük 10 lira aylık 300 lira kârın kalır eğer gece gündüz çalıştırırsan.