1 tane konu açmanız yeterliydi.Arkadaşlar Rx 570 almayı düşünüyorum 2. el alıcam
400w aerocool psu var besler mi
işlemcim:Xeon 3440 overcloklu kullanıyorum
anakart: P55-UD3L
8gb ram var
Birde darboğaz yaşarmıyım
hocam yanlışlıkla açtım kusura bakmayın1 tane konu açmanız yeterliydi.
Bütçe nedir?Arkadaşlar Rx 570 almayı düşünüyorum 2. el alıcam
8gb ram var
şuan sadece ekran kartı bakıyorum 2. el alıcam max bütçe 2000 tlBütçe nedir?
Diğer sorularını da cevaplamak gerekirse, işlemcin ve alacağın ekran kartı birlikte çalışırken darboğaz yapacaktır. Çok çok yüksek bir darboğaz değil ama tam performansa ulaşamazsın bence. 400w PSU ise bahsettiğin ekran kartını besler beslemesine ancak sınırda besler yine performans düşüşü yaşatabilir. Bütçeni öğrendiğimde öneride bulunabilirim.Arkadaşlar Rx 570 almayı düşünüyorum 2. el alıcam
8gb ram var
Dediğim gibi OC kullandığın için darboğaz sıkıntısı belki yaşamayabilirsin, orada yanılmış olabilirim. Fakat PSU değiştirmeni öneririm.şuan sadece ekran kartı bakıyorum 2. el alıcam max bütçe 2000 tl
yani şuan maddi olarak 2 sini birden yapmam pek mümkün gözükmüyorDiğer sorularını da cevaplamak gerekirse, işlemcin ve alacağın ekran kartı birlikte çalışırken darboğaz yapacaktır. Çok çok yüksek bir darboğaz değil ama tam performansa ulaşamazsın bence. 400w PSU ise bahsettiğin ekran kartını besler beslemesine ancak sınırda besler yine performans düşüşü yaşatabilir. Bütçeni öğrendiğimde öneride bulunabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi OC kullandığın için darboğaz sıkıntısı belki yaşamayabilirsin, orada yanılmış olabilirim. Fakat PSU değiştirmeni öneririm.
ya aslında aklımda 1050 ti vardı ama hem 2. el fiyatlara baktığımda rx570'ten pahalı yazmışlar ondan rx570 daha mantıklı gelmiştiDiğer sorularını da cevaplamak gerekirse, işlemcin ve alacağın ekran kartı birlikte çalışırken darboğaz yapacaktır. Çok çok yüksek bir darboğaz değil ama tam performansa ulaşamazsın bence. 400w PSU ise bahsettiğin ekran kartını besler beslemesine ancak sınırda besler yine performans düşüşü yaşatabilir. Bütçeni öğrendiğimde öneride bulunabilirim.
Dediğim gibi OC kullandığın için darboğaz sıkıntısı belki yaşamayabilirsin, orada yanılmış olabilirim. Fakat PSU değiştirmeni öneririm.
OC kullanarak 3440 ile rx570'de darboğaz yaşamazsın. Ama PSU biraz zayıf dediğim gibiyani şuan maddi olarak 2 sini birden yapmam pek mümkün gözükmüyor
ya aslında aklımda 1050 ti vardı ama hem 2. el fiyatlara baktığımda rx570'ten pahalı yazmışlar ondan rx570 daha mantıklı gelmişti
peki teşekkür ederim yardımcı olduğun içinOC kullanarak 3440 ile rx570'de darboğaz yaşamazsın. Ama PSU biraz zayıf dediğim gibi