Anakart 9100F destekliyordu ya, takar.i3 9100F intel anakartınız olmasaydı 1200AF ucu ucuna besliyor diye biliyorum rx 570 ama i3 9100F besler
İntel bi soketi var zaten de mi?i3 9100F intel anakartınız olmasaydı 1200AF ucu ucuna besliyor diye biliyorum rx 570 ama i3 9100F besler
9100F
Bende çok anlamıyorum ama her anakartın sitesi var. ilk önce destekliyormu diye bakın.intelden pek anlamıyorum ama yardımcı olmaya çalıştım linçlemeyin
neyse kalsın o zmn anakart değiştirim en iyisi i5 7400 ile oynarım dediğin pahalı bayaI7-7700K alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ezbere gitmeyin ARTIK!
GA-H110M-S2V (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
Çift Kanal DDR4, 2 DIMM 7./6. Jenerasyon Intel® Core™ İşlemcileri destekler Çoklu görüntü için DVI-D, D-sub portlar Yüksek Kaliteli Ses Kapasitörleri ile 8 kanal HD Ses Realtek® GbE LAN ile cFosSpeed Internet Accelerator Yazılımı Herşeyi ile yeni GIGABYTE™ APP Center, basit ve kolay kullanım...www.gigabyte.com.tr
En iyisi para biriktirip yeni nesil sisteme geçin. Eski sisteme parça almak ölü yatırım çünkü.neyse kalsın o zmn anakart değiştirim en iyisi i5 7400 ile oynarım dediğin pahalı baya
TamamBende çok anlamıyorum ama her anakartın sitesi var. ilk önce destekliyormu diye bakın.
GA-H110M-S2V (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
Çift Kanal DDR4, 2 DIMM 7./6. Jenerasyon Intel® Core™ İşlemcileri destekler Çoklu görüntü için DVI-D, D-sub portlar Yüksek Kaliteli Ses Kapasitörleri ile 8 kanal HD Ses Realtek® GbE LAN ile cFosSpeed Internet Accelerator Yazılımı Herşeyi ile yeni GIGABYTE™ APP Center, basit ve kolay kullanım...www.gigabyte.com.tr