Asus rog strix rx 570 ekran kartım var görüntü bağdaştırıcı sında gozukuyor fakat driver güncelleyip ekran kartıni aktif hale getiremiyorum Microsoft temel görüntü sürücüsune bağlı diyor nasıl çözerim lütfen yardımcı olur musunuz
Sen hangi siteden yükledin rx 570 driver yaz amd kendi sitesine ordan indir ben birkaç gün önce windows kurmuştum ordan indirdimAsus rog strix rx 570 ekran kartım var görüntü bağdaştırıcı sında gozukuyor fakat driver güncelleyip ekran kartıni aktif hale getiremiyorum Microsoft temel görüntü sürücüsune bağlı diyor nasıl çözerim lütfen yardımcı olur musunuz
AMD nin orjinal sitesinden rx 570 i seçtim işte yükledim yükleme tamamlandı yeniden başlat diyor başlatıyorum ama yok gene aynı görmüyor aynı sorun devam ediyor.Sen hangi siteden yükledin rx 570 driver yaz amd kendi sitesine ordan indir ben birkaç gün önce windows kurmuştum ordan indirdim
R5 3600x Asus rog strix rx 570 MSI b450 a pro Max 2x8 wiper 16 GB ram 480 SSD rampage kasa rampage 600 w 80 PSUSistemin nedir? GPU-Z görüntüsü atar mısın?
yanmıştır o garantiye gönder garanti yoksa reballing ile belki kurtarabilirsinAsus rog strix rx 570 ekran kartım var görüntü bağdaştırıcı sında gozukuyor fakat driver güncelleyip ekran kartıni aktif hale getiremiyorum Microsoft temel görüntü sürücüsune bağlı diyor nasıl çözerim lütfen yardımcı olur musunuz
hangi sürücüyü yükledin?AMD nin orjinal sitesinden rx 570 i seçtim işte yükledim yükleme tamamlandı yeniden başlat diyor başlatıyorum ama yok gene aynı görmüyor aynı sorun devam ediyor.
Hocam kart çalışıyor fanlar dönüyor görüntü bağdaştırıcı sında gozukuyor yansa orda gözükmezyanmıştır o garantiye gönder garanti yoksa reballing ile belki kurtarabilirsin