Neler Yeni

Rx 570 driver sorunu

Huso3195

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Adalı
Asus rog strix rx 570 ekran kartım var görüntü bağdaştırıcı sında gozukuyor fakat driver güncelleyip ekran kartıni aktif hale getiremiyorum Microsoft temel görüntü sürücüsune bağlı diyor nasıl çözerim lütfen yardımcı olur musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren
Asus rog strix rx 570 ekran kartım var görüntü bağdaştırıcı sında gozukuyor fakat driver güncelleyip ekran kartıni aktif hale getiremiyorum Microsoft temel görüntü sürücüsune bağlı diyor nasıl çözerim lütfen yardımcı olur musunuz
Sen hangi siteden yükledin rx 570 driver yaz amd kendi sitesine ordan indir ben birkaç gün önce windows kurmuştum ordan indirdim

Huso3195

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Adalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen hangi siteden yükledin rx 570 driver yaz amd kendi sitesine ordan indir ben birkaç gün önce windows kurmuştum ordan indirdim
AMD nin orjinal sitesinden rx 570 i seçtim işte yükledim yükleme tamamlandı yeniden başlat diyor başlatıyorum ama yok gene aynı görmüyor aynı sorun devam ediyor.

cemis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ali dayı
yanmıştır o garantiye gönder garanti yoksa reballing ile belki kurtarabilirsin

Huso3195

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Adalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanmıştır o garantiye gönder garanti yoksa reballing ile belki kurtarabilirsin
Hocam kart çalışıyor fanlar dönüyor görüntü bağdaştırıcı sında gozukuyor yansa orda gözükmez

Top Bottom