Neler Yeni

Çözüldü✓ RX 570 e uygun bir işlemci arıyorum.

Mustafaer

80+ Bronze
2. el güvenli olur mu bozulma vs erken olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki EFT sanırım yüksek işlemci kullanan bi oyun belli yükselme görülür mü
Eft dediğiniz oyunu hiç bilmiyorum işlemciye yüklenen bir oyunsa fps artışı olur

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
Bende bilgisayarı parça parça yükseltiyordum. Ekran kartı olarak Sapphire RX570 NITRO+ OC GDDR5 8GB var ve değiştirmeyi düşünüyorum. Bu süreçte işlemciyi Amd Ryzen 5600 olarak yeniledim tavsiye ederim. Escape from tarkov oynamak için işlemci iyi de ekran kartı bayağı yetersiz kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
AHMET ATA
Bende bilgisayarı parça parça yükseltiyordum. Ekran kartı olarak Sapphire RX570 NITRO+ OC GDDR5 8GB var ve değiştirmeyi düşünüyorum. Bu süreçte işlemciyi Amd Ryzen 5600 olarak yeniledim tavsiye ederim. Escape from tarkov oynamak için işlemci iyi de ekran kartı bayağı yetersiz kalıyor.
O zaman yükseltmemin bir anlamı kalmıyor tekrardan bi sistem bakmak daha akıllı olabilir.

Eft dediğiniz oyunu hiç bilmiyorum işlemciye yüklenen bir oyunsa fps artışı olur
Teşekkürler sanırım bu sistemi satıp yeniden bir hazır sistem almayı düşünücem.

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
O zaman yükseltmemin bir anlamı kalmıyor tekrardan bi sistem bakmak daha akıllı olabilir.
Hazır sistemler 2 parça ile yükseltemıyorsan bilgisayarı tabi ki daha iyi. Benim anakart, Ram ve kasa gayet iyi ama işlemci ve ekran kartı yetersizdi bende 2 parça değiştirerek yükseltmeyi mantıklı buldum.

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Cüneyt Kurtululuş
2. el güvenli olur mu bozulma vs erken olabilir mi

Peki EFT sanırım yüksek işlemci kullanan bi oyun belli yükselme görülür mü
Hocam 2.elden işlemcinin bozuk çıkma ihtimali %0.1 falandır zaten işlemciler bozulan şeyler değildir kolay kolay siz sahibindene girin amd işlemciyi seçin oradan kelime filtreleme ryzen 5 5600 yazın sonra oradan param güvende ile satan birini bulun yada aynı şehirde satan varsa öyle alın ama tavsiyem param güvende ile alın param güvende size 48 saat süre tanıyor deniz için sıkıntı yok yani kendi işlemcinzi ve ekran kartınızıda satıp rx 6600 alın mis gibi olur ekran kartinida param güvende ile alıp deneyebilirsiniz eğer sakaryadaysaniz yardımcı olabilirim.Escape tarkov gibi oyunlar her ne kadar işlemci tabanlı olsada işlemcinin besleyebilegi bi ekran karti lazım sizin ekran kartinizda eski oyuzden sıkıntı cekiyorsunuz şuan benim dediğim sizin için en mantıklısı sizin uzun süre götürür benim tavsiyem.

Top Bottom