RX 570 Ekran Kartı PSU

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
Arkadaslar benım 450w psum var ama ben ekran kartı olarak 1050ti alcam ama rx570 al dıyen oluyor fakat benım psu450w rx570 ekran kartına yetmıor nasıl alıyım sızce

o psuyu 2.el sitelerde satıp biraz para ekleyip 500w'lık psu alabilirsin :d

1650 super almaya çalış sisitem nedir ve PSU modeli

abi benım PSU 450w nasıl çalıssın o ekran kartı
1650 super yükte bile 100W tüketiyor ve RX 570'ten kat kat kat daha iyi RX 590/5500 XT gibi denebilir ortalama FPS ve STOCK halde onun haricinde OC ile 1660 gibi de denebilir ama çok ucuz neyse sistemini yazabilmen mümkün mü ve PSU modelini????

abi benım PSU 450w nasıl çalıssın o ekran kartı
GTX 1650 Super 100W TDP'ye sahip.450W bir PSU ile rahatlıkla çalışır.RX 570 ise 120W TDP'ye sahip 450W PSU ona da yeter 80+ olmaması durumunda bir tık sıkıntı yaratabilir.

Vsync açarsın Rx 570 ile bir şey olmaz.
Bendeki 8 yıllık sistemde aşağıya yanlış yazmışım 300 everest watt psu var 400-450 watt olması gerekiyor önerilen. Buna ragmen bana mısın demedi. Ekran kartına o.c de yaptım.

hiper ps-45 450w psu

🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick: 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 😷😷😷😷🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧😷😷😷😷😷😷😷😷🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
İĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞRENCİN ötesinde bir PSU'yu çöpe atıp çöpü kirletmemeni öneririm direkt yok et gitsin iğrenç eldivenle at bir yere imha filan et elin haram olmasın mega iğrenç çöpten bulacağın takoz parçası bile daha iyi olurdu görünüşü hatta ismi bile mide bulandırıcı kalitesizliğin somutlaşmış hali iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğrenç bir donanaım hatta PSU ismini bile haketmiyor direkt buna ÇÖP'ün çöpü demek daha mantıklı mega iğrenç dandik C4'ten etkili pisin pisi iğrençlerin iğrenci bir içinden elektrik geçen şey. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧😷😷😷😷😷😷😷😷😷🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

abı neyı kotu acıkla sadece bunu bana

Geri