Yardım Rx 570 fall guys etkilermi

Adnanke, yol şurada, buradan da ban yemek istemiyorsanız lütfen devamke.

baska onlıne oyunlara baglanabılıyor musun pekı fall guysla alaklı bı durum oldugunu dusunmuyorum o oyunda da cunku baya hıle var hala da var :D
Yok heryere herşeye giriyorum ama fall guys girmiyor deliricem format bile attım

linç is coming...

Hwid değ
ekran kartının serisinden banlıyorlar o ekran kartını değiştirene kadar oyunu oynayamıyorsun
hwid değiştiriciler var piyasada ama ücretsiz olanlar senin hwidinide alıyor ve kullanıma sunuyor bazı 3-5 var bulunması zor olan güvenilir o kadar
Post automatically merged:

Arkadaşlar adam ban yememiş bu arada eac hwid ban attığında oyun açılmadan kapıyor arkadaşta maç arama sıkıntısı var

Online rekabetçi oyunda hile yapmak çok saçma ama mesela gta 5 gibi bir oyunda online'da custom araba sürmek, zevk için giren biri para ve level hilesi yapsın bir zahmet. Ya da parasını vererek aldığı singleplayer oyunda hile yapsın kimse bir şey diyemez basmış parasını almış.
pekı knak gta 5 de senın hıleyle hemen aldıgın arabayı yuksek lvlde sılahını gelıstme seyını sen 2 sanıyede yaptıgın kull hakkına gırmıyor musun? yaptıgınız seyı masumca anlatmayın ya sıngeplayerda %100 save ındır daha ıyı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,505
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri