Yok heryere herşeye giriyorum ama fall guys girmiyor deliricem format bile attımbaska onlıne oyunlara baglanabılıyor musun pekı fall guysla alaklı bı durum oldugunu dusunmuyorum o oyunda da cunku baya hıle var hala da var![]()
MYok heryere herşeye giriyorum ama fall guys girmiyor deliricem format bile attım
Dur lan şurda iki dk Cüneyt Arkın canladırıyokSenden minnet etmeni istemiyor zaten yardım etmeni istiyor![]()
hwid değiştiriciler var piyasada ama ücretsiz olanlar senin hwidinide alıyor ve kullanıma sunuyor bazı 3-5 var bulunması zor olan güvenilir o kadarekran kartının serisinden banlıyorlar o ekran kartını değiştirene kadar oyunu oynayamıyorsun
pekı knak gta 5 de senın hıleyle hemen aldıgın arabayı yuksek lvlde sılahını gelıstme seyını sen 2 sanıyede yaptıgın kull hakkına gırmıyor musun? yaptıgınız seyı masumca anlatmayın ya sıngeplayerda %100 save ındır daha ıyıOnline rekabetçi oyunda hile yapmak çok saçma ama mesela gta 5 gibi bir oyunda online'da custom araba sürmek, zevk için giren biri para ve level hilesi yapsın bir zahmet. Ya da parasını vererek aldığı singleplayer oyunda hile yapsın kimse bir şey diyemez basmış parasını almış.