RX 570 Fps düşüşü

Fresha

80+
Reaksiyon skoru
76
R3 2200G + RX 570 ve 8gb ramim var fakat PUBG oyununda fps değerleri düşük. Youtube'da izlediğim videolarda yükse ayarlarda 72 ve üstü fps alırken benim sistemimde 50 ve altı hatta ani fps dropları ile 30'a düştüğü oluyor. Sıcaklık değerleri 72'yi geçmedi şuana kadar. Sebebi ne olabilir sizce ?

Youtube üzerinden izlediğin videolar OC yapılmış olabilir.Driverlarını kontrol et güncelleme gelmiştir

R3 2200G + RX 570 ve 8gb ramim var fakat PUBG oyununda fps değerleri düşük. Youtube'da izlediğim videolarda yükse ayarlarda 72 ve üstü fps alırken benim sistemimde 50 ve altı hatta ani fps dropları ile 30'a düştüğü oluyor. Sıcaklık değerleri 72'yi geçmedi şuana kadar. Sebebi ne olabilir sizce ?
Belkide sistemin bi anda r3 2200g nin apu işlemcisine geçiyodur knk

Knk YouTube daa izlediklerinle aynı donanım olmuyor bazen çünkü işlemciyii test ederken testi yapan kişi ekran kartını rtx 2080 ti takabiliyor. 8gb yerine 16 GB Ram kullanabiliyor. Bunun sebebi işlemciye darboğaz yaptırıp işlemcinin gerçek performansını açığa çıkarmaktır.

Yada ikinci sebepki bunu hiç sanmıyorum ekran kartın sahte olabilir. ???

Merhabalar. Ben de AMD ekran kartı kullanıyorum. Sürücüyü en son güncelleştirdiğimden beri bende de FPS düşüşü oluyor. Ana ekrana sağ tık yapıp radeon ayarlarına gelin. Oyun ve grafik ayarları bölümünden tüm ayarları sıfırlamayı deneyin. sonra keskinlik ve üçlü arabelleğe alma ayarlarını kapalı hale getirin. Fırlama olmasa da yükseleceği yönündeyim. Umarım sonradan bu problemi çözerler :(

Bilgisayarın ısınıyor olabilir macun bakımını yap bence

Knk YouTube daa izlediklerinle aynı donanım olmuyor bazen çünkü işlemciyii test ederken testi yapan kişi ekran kartını rtx 2080 ti takabiliyor. 8gb yerine 16 GB Ram kullanabiliyor. Bunun sebebi işlemciye darboğaz yaptırıp işlemcinin gerçek performansını açığa çıkarmaktır.

Yada ikinci sebepki bunu hiç sanmıyorum ekran kartın sahte olabilir. ???
Sahte ekran kartı ilk defa duyorum adamın marka ekran kartı var sen diyon sahte o imkansız

dual ram mi kullanıyorsun,OC yaptın mı?,driverler güncel mi
Single ram kullanıyorum ve 2400mhz bundan da kaynaklanabilir belki. Ekran kartını en son güncellediğimde oyunlarda donduğu için ddu ile silmiştim şimdi tekrar inidreceğim.

Oyuna yeni gelmiş bir güncellemeden kaynaklı veya yeni AMD güncellemesinden kaynaklı olabilir. Yüksek ihtimal AMD'dendir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,005
Üyeler
197,108
Son üye
gcoskun
Geri