Neler Yeni

RX 570 monitör de anlık olarak gamma düşmesi

Pair

80+ Bronze
Selam arkadaşlar, yaklaşık 1, 2 gün önce bir ekran kartı aldım. Ekran kartımın markası MSI RX 570 OC verison ve monitörüm de League of Legends oynarken sürekli anlık olarak gamma düşmesi yaşıyorum daha sonrasından geçiyor bu bir oyun içerisinde yaklaşık 10 defa tekrarlanıyor. Monitörümün markası MSI Optix MAG241C 144Hz daha öncesinde böyle bir sorun yaşamıyordum monitörüme görüntüyü Laptop'dan alıyordum ve böyle bir sorun olmuyordu fakat kasaya geçtiğim için ekran kartın da böyle sorun almaya başladım arada sırada gamma düşmeleri hafif bir çizgi belirip sonra gidiyor yaklaşık 1, 2 saliselik oluyor bu sorunlar sizce neden böyledir çözümünü biliyorsanız yardım ederseniz çok sevinirim artık çok sinir bozucu olmaya başladı.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Selam arkadaşlar, yaklaşık 1, 2 gün önce bir ekran kartı aldım. Ekran kartımın markası MSI RX 570 OC verison ve monitörüm de League of Legends oynarken sürekli anlık olarak gamma düşmesi yaşıyorum daha sonrasından geçiyor bu bir oyun içerisinde yaklaşık 10 defa tekrarlanıyor. Monitörümün markası MSI Optix MAG241C 144Hz daha öncesinde böyle bir sorun yaşamıyordum monitörüme görüntüyü Laptop'dan alıyordum ve böyle bir sorun olmuyordu fakat kasaya geçtiğim için ekran kartın da böyle sorun almaya başladım arada sırada gamma düşmeleri hafif bir çizgi belirip sonra gidiyor yaklaşık 1, 2 saliselik oluyor bu sorunlar sizce neden böyledir çözümünü biliyorsanız yardım ederseniz çok sevinirim artık çok sinir bozucu olmaya başladı.
ekran kartı 2. el mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
ikisi de elimde şu anda mevcut hdmi de 144hz dp de 144hz ve ikiside sağlam markaların orijinal kabloları.HDMI 2.0 dp port 1.2
peki ikisinide denedinmi aynı sonucumu veriyor

Pair

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki ikisinide denedinmi aynı sonucumu veriyor
evet ikisinide denedim aynı sorunu veriyor ekran kartından şüpheleniyordum çıkarıp taktım ve her hangi bir şekilde değişiklik olmadı ekranı da başka bir bilgisayara taktım ama 120hz'de sorun çıkartmamıştı

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
hmm 144hz için belki yetersiz kalıyor olabilir ama emin değilim çevrende biraz daha üst model kullanan varsa bir alıp dene derim

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair

Pair

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hmm 144hz için belki yetersiz kalıyor olabilir ama emin değilim çevrende biraz daha üst model kullanan varsa bir alıp dene derim
Yani rx 570 için mi yetersiz kalabilir diyorsunuz?
ayrıca sistemim:

Anakart: ASUS Prime A320M-F
İşlemci: R3 2200G
Ram: 8GB DDR4 3200MHZ Team T-Force ram
Ekran Kartı: MSI RX 570 Armor OC
Psu: Gamepower 500w 80+
Monitör: MSI Optix MAG241C

Bu parçalar arasında bir sıkıntı çıkartabilecek var mıdır?

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Yani rx 570 için mi yetersiz kalabilir diyorsunuz?
ayrıca sistemim:

Anakart: Asus Prime A320M-F
İşlemci: R3 2200G
RAM: 8GB DDR4 3200MHZ Team T-Force RAM
Ekran Kartı: MSI RX 570 Armor OC
Psu: Gamepower 500w 80+
Monitör: MSI Optix MAG241C

Bu parçalar arasında bir sıkıntı çıkartabilecek var mıdır?
Sisteminde sıkıntı çıkarabilecek bir parça yok, hepsi uygun.

Top Bottom