Rx 570 veya bütçen varsa Rx580çok fazla forum okudum fakat açıklık getiremedim bu üçü arasından hangisini önerirsiniz
3gb olsa bilemi az internette de araştırdım RX 570 önde görünüyor birde sizin fikrinizi alayım dedim siz daha iyi bilirsiniz? rx570 demis herkes
gtx 1060 tabii ki
tabii ki oyle hatta ucu arasinda rx570 en alinmayacak kart bencesen bilirsin yine de3gb olsa bilemi az internette de araştırdım RX 570 önde görünüyor birde sizin fikrinizi alayım dedim siz daha iyi bilirsiniz
neden peki hocam ne var bu 5xx lerde performans olarak bunlardan daha iyi sankiNet bir şekilde 1060 tercih ederdim ben. RX 5 serisine bulaşma derim.
neden peki detaylı açıklarsanıztabii ki oyle hatta ucu arasinda rx570 en alinmayacak kart bencesen bilirsin yine de
Çünkü imzamda da görebildiğin üzere RX580 8G kullanıyordum ve tavsiye etmiyorum. Wattman hataları, sürücülerin stabil olmaması hatta ReLive özelliğinin bile asla düzgün çalışmaması benim için yeterli sebeplerdi. 3-5 FPS'e kanma. AMD oyunlarında daha yüksek FPS alan kart Nvidia oyunlarında gümlüyor.neden peki hocam ne var bu 5xx lerde performans olarak bunlardan daha iyi sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden peki detaylı açıklarsanız
5 yıldır rx 470 kullanan ben ve bir kez wattman hatası almamam :dÇünkü imzamda da görebildiğin üzere RX580 8G kullanıyordum ve tavsiye etmiyorum. Wattman hataları, sürücülerin stabil olmaması hatta ReLive özelliğinin bile asla düzgün çalışmaması benim için yeterli sebeplerdi. 3-5 FPS'e kanma. AMD oyunlarında daha yüksek FPS alan kart Nvidia oyunlarında gümlüyor.