- Konu Sahibi Konu Sahibi
yo zaten 570 e talibim de ne olmuş olabilir ki benim için performans hep öndedir 570 daha performanslı duruyorrx 580 e bulaşma d3erim bana ilallah ettirdi.
yo zaten 570 e talibim de ne olmuş olabilir ki benim için performans hep öndedir 570 daha performanslı duruyorrx 580 e bulaşma d3erim bana ilallah ettirdi.
Senin hata almaman benim için bir önem arz etmiyor işte. Ben yaşadığım sorundan bahsediyorum ve RX 5 serisi kullanıcılarının çoğu bu sorunu yaşıyor bu bir tek ben de değilim. Sondaki '':d'' ukala gibi? Forum kullanmayı gerçekten bilmiyorsunuz ciddiyim.5 yıldır rx 470 kullanan ben ve bir kez wattman hatası almamam :d
3 yıldır rx 580 8gb rog strix kullanıyorum en ufak sıkıntısı olmadı kartın hangi markayı kullanıyodun sapphire mi ?Çünkü imzamda da görebildiğin üzere RX580 8G kullanıyordum ve tavsiye etmiyorum. Wattman hataları, sürücülerin stabil olmaması hatta ReLive özelliğinin bile asla düzgün çalışmaması benim için yeterli sebeplerdi. 3-5 FPS'e kanma. AMD oyunlarında daha yüksek FPS alan kart Nvidia oyunlarında gümlüyor.
Dostum madem talipsen anlatılanlarda bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyorsa, sırf sana yardımcı olmak adına yazdıklarımızın önemi yoksa ne diye konu açıyorsun? Talip olduğun kartı al geç madem öyle.yo zaten 570 e talibim de ne olmuş olabilir ki benim için performans hep öndedir 570 daha performanslı duruyor
Gigabyte3 yıldır rx 580 8gb rog strix kullanıyorum en ufak sıkıntısı olmadı kartın hangi markayı kullanıyodun sapphire mi ?
GTX 1060 6GB olsaydı belki tercih edilebilirdi ancak 3GB modelini almak yerine RX 570 daha mantıklı.? rx570 demis herkes
gtx 1060 tabii ki
Neden? Wattman hatası falan mı? Eğer öyleyse RX 570 kullanıcısı olarak hiçbir zaman yaşamadım. Model olarak Sapphire Nitro Plus kullanıyordum ve RX 570'te bu model iyi iş çıkartıyor. Üzerine otomatik önerilen hız aşırtmayı basıyorsun 1100MHz civarlarından 1340MHz'e çıkıyor. Isınma gibi bir şeyi de yok derecelerim 70'i geçmezdi ve bu hız aşırtma kolaylığı sayesinde çoğu RX 570'i geçtim RX 580'le bile kapışabilir.? rx570 demis herkes
gtx 1060 tabii ki
kanka dalgamı geçiyorsun başka arkadaş RX 580 den uzak dur dedi bende kendimin sadece RX 570 e talip olduğumu belirtimDostum madem talipsen anlatılanlarda bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyorsa, sırf sana yardımcı olmak adına yazdıklarımızın önemi yoksa ne diye konu açıyorsun? Talip olduğun kartı al geç madem öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gigabyte
Ben model söylemiyorum genel olarak RX 5 serisine bulaşma diyorum sana kalmış.kanka dalgamı geçiyorsun başka arkadaş RX 580 den uzak dur dedi bende kendimin sadece RX 570 e talip olduğumu belirtim
Arkadaş RX 570 hakkında soru sormuş, RX 580 ile uğraşmadığı için (şu anlık) bunu söylemene gerek yok ve 1 tane serisinde bu oldu diye tüm RX 5xx modellerinde bu olduğunu göstermez. Fakat var mı? E var tabi. Düzgün model seçimi olursa sorun yaşatmaz.Çünkü imzamda da görebildiğin üzere RX580 8G kullanıyordum ve tavsiye etmiyorum. Wattman hataları, sürücülerin stabil olmaması hatta ReLive özelliğinin bile asla düzgün çalışmaması benim için yeterli sebeplerdi. 3-5 FPS'e kanma. AMD oyunlarında daha yüksek FPS alan kart Nvidia oyunlarında gümlüyor.
Anladım teşekkür ederim cevabın içinBen model söylemiyorum genel olarak RX 5 serisine bulaşma diyorum sana kalmış.
performans olarak hangisi daha iyi diye soruyorum genelde performans benim için hep ön planda sorun falan pek sıkıntı değil benim içinArkadaş RX 570 hakkında soru sormuş, RX 580 ile uğraşmadığı için (şu anlık) bunu söylemene gerek yok ve 1 tane serisinde bu oldu diye tüm RX 5xx modellerinde bu olduğunu göstermez. Fakat var mı? E var tabi. Düzgün model seçimi olursa sorun yaşatmaz.
Bence sıra şöyle:Anladım teşekkür ederim cevabın için
Mesaj otomatik birleştirildi:
performans olarak hangisi daha iyi diye soruyorum genelde performans benim için hep ön planda sorun falan pek sıkıntı değil benim için
bende öyle düşünüyordum teşekkür ediyorum size de o zaman tercihimi RX 570 den yana yapıyorumBence sıra şöyle:
RX 570 > GTX 970 > GTX 1060 3GB