tekatanturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
abi rtx 2070 internette 4-7 bin civarinda eğer satıcaksan rtx albilirsin
daha az güçlü olur ama rtx olur
daha az güçlü olur ama rtx olur
paraların sahte olmadığından emin olunElden teslim şeklinde olacak
katılıyorum kalabalık bir yerde örn üsküdar meydan veya yaşadığınız yerdeki en popüler yerlerden birinde paranın sahte olmadığına emin olup verebilirsinİlkçi olmayın o şekilde satabilirsiniz. Elden vermeyin sıkıntı çıkabilir eğer illa ki elden vericekseniz kalabalık bir yer seçin.
8000 i direk elden vereceğini sanmam banka hesabına yatırır kimse çekmez o kadar parayıparaların sahte olmadığından emin olun
katılıyorum kalabalık bir yerde örn üsküdar meydan veya yaşadığınız yerdeki en popüler yerlerden birinde paranın sahte olmadığına emin olup verebilirsin
o zaman satın8000 i direk elden vereceğini sanmam banka hesabına yatırır kimse çekmez o kadar parayı
Yok arkadaş için söylüyorum ben satalı baya olduo zaman satın
Hayırlı olsun mükemmel8750'ye sattım arkadaşlar
Hala duruyormusun ? Sat gitsin Sat sat sat satArkadaşlar elimde Msi rx 5700 mech gp oc ekran kartı var tertemiz 8 aylık 7500₺ teklif geldi satmalı mıyım Nvidia'nın sitesinde rtx 3060'ın 3200 fiyatla çıkacağı yazıyor şimdi elimdeki kartı satıp nvidia 3060 alsam mantıklı olur mu ?
Ben 5700'e vermiştim 1.5 ay kadar önceYukarda yazdım zaten, 8750 ye sattım.![]()