silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bu karta alınabilecek en ucuz işlemci nedir? AMD istemiyorum, aklımda i5 9600K var ama önerilere açığım.
Nasıl yani? Ben de bulurum anakartı o dert değil işlemci lazım öncelikleamd alman lazım intel işlemciler bu segmentte pahalı kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hadi tamam amd stmiyorsun anakartı ben mi bulayım
dostum hangı sokette istiyorsun mesela i5 10. var i3 12100fe eşitNasıl yani? Ben de bulurum anakartı o dert değil işlemci lazım öncelikle
İntelden gitmek istiyorum mümkünse, sebebi ise AMD nin sorunlarını çekmek istemiyorum zaten kart sağolsun mecbur biraz sorun yaşayacağız bari işlemci rahat olsunAMD istemiyorum=İşlemci almayacağım.
İkinci el bi 3600 zorladın 5600 al geç
işlemcide nasıl sorun yaşarsın anakarttan yaşarsın işlemcinin içinde sistem yokİntelden gitmek istiyorum mümkünse, sebebi ise AMD nin sorunlarını çekmek istemiyorum zaten kart sağolsun mecbur biraz sorun yaşayacağız bari işlemci rahat olsun
Fark etmez. Sadece soğutucum LGA 1700 uyumlu değil LGA 1700 önerisi gelirse stok fan kullanmam gerek.dostum hangı sokette istiyorsun mesela i5 10. var i3 12100fe eşit
çıkarım dersen 12400f al geç knk ddr4 H610 anakartla beraber (ucuz olması adına h610 öneriyorum)Bu karta alınabilecek en ucuz işlemci nedir? AMD istemiyorum, aklımda i5 9600K var ama önerilere açığım.
Bütçeyi zorlasam (ki bence o kadar çıkmaz ama) ve alsam bile stok fan sıkıntı olabilir gibi o işlemciyle. LGA 1700 desteği yok kule tipi soğutucumunçıkarım dersen 12400f al geç knk ddr4 H610 anakartla beraber (ucuz olması adına h610 öneriyorum)
ama am4 varBütçeyi zorlasam (ki bence o kadar çıkmaz ama) ve alsam bile stok fan sıkıntı olabilir gibi o işlemciyle. LGA 1700 desteği yok kule tipi soğutucumun
biraz undervolt çakar idare edersin knk orası sorun değil yeterki güçlü bir işlemci alBütçeyi zorlasam (ki bence o kadar çıkmaz ama) ve alsam bile stok fan sıkıntı olabilir gibi o işlemciyle. LGA 1700 desteği yok kule tipi soğutucumun
"İdare" etmekten sıkıldım ya, kaç aydır i3 ile idare ediyorum zaten şimdi o kadar para harcayıp sistemi soğuk çalıştıramazsam sıkıntıbiraz undervolt çakar idare edersin knk orası sorun değil yeterki güçlü bir işlemci al