Neler Yeni

Rx 5700xt nitro+ hakkında

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Merhabalar Sapphire rx5700xt Nitro+ almayı düşünüyorum.Ama bir yandanda yeni ekran kartları tanıtılıcakmış.Sanırım Eylül de.Sizce amd mi tercih etmeliyim nvdiamı driverleri hala sorunlumu amd nin?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
dostum bence eylül kadar bekle.
iki firmada yeni version sunucak ve eskiler ucuzlar

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Merhabalar Sapphire rx5700xt Nitro+ almayı düşünüyorum.Ama bir yandanda yeni ekran kartları tanıtılıcakmış.Sanırım Eylül de.Sizce amd mi tercih etmeliyim nvdiamı driverleri hala sorunlumu amd nin?
sadece driverlerden değil de RTX, DLSS 2.0, nvenc, OC ile %10 civarı wattman arızası gibi bir sorun vermeden OC potansiyeli vs gibi şeylerden nvıdıa almaya çalışabilirsin indirimle 4K civarında iyi model 2070 super geliyor hemen hemen onun fiyatına üstelik %10 civarı daha güçlü stock halde kas gücünde de daha iyi her türlü çok daha iyi kısaca işte :d

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum bence eylül kadar bekle.
iki firmada yeni version sunucak ve eskiler ucuzlar
Yok yenisi çıkarsa yeni modeli alırım sorun yok ama yeni seri amd de yazılımsal sorunlar çözülürmü? Kasım'a kadar bekleyip black friday indirimden faydalanmaktan istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece driverlerden değil de RTX, DLSS 2.0, nvenc, OC ile %10 civarı wattman arızası gibi bir sorun vermeden OC potansiyeli vs gibi şeylerden nvıdıa almaya çalışabilirsin indirimle 4K civarında iyi model 2070 super geliyor hemen hemen onun fiyatına üstelik %10 civarı daha güçlü stock halde kas gücünde de daha iyi her türlü çok daha iyi kısaca işte :d
Valla eylül'de inşallah düzeltirler amdnin sorunlarını yeni çıkıcak kartlarla

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yok yenisi çıkarsa yeni modeli alırım sorun yok ama yeni seri amd de yazılımsal sorunlar çözülürmü? Kasım'a kadar bekleyip black friday indirimden faydalanmaktan istiyorum.
amd hep problemi olur gpu konusunda.
amd veya ati zamaninda beri tanirim.
adamlar hic bir zaman bu driver ve thermal problemi cözemediler.
cözmeyi birak, resmen 2 sirada hep kaldilar.

o yüzden hep nvidia derim.

• Beğen

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla eylül'de inşallah düzeltirler amdnin sorunlarını yeni çıkıcak kartlarla
harbi şimdi farkettim de yeni kartlar çıkacak olmasına rağmen bunlar hayla ilk sorunları çözemediler daha hatta en son güncellemede daha beter diye biliyorum wattmanda sorun yaşayanlar bile vardı sanırım o yüzden kesinlikle bekleyip bir ucuzundan 2070 super alıp geçin.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeden yana çokta sıkıntım yok açıkçası ama fazlada elim gitmiyor fazla vermeye :)Yeni Nvidia 3070 kaç para olur tahminen?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
harbi şimdi farkettim de yeni kartlar çıkacak olmasına rağmen bunlar hayla ilk sorunları çözemediler daha hatta en son güncellemede daha beter diye biliyorum wattmanda sorun yaşayanlar bile vardı sanırım o yüzden kesinlikle bekleyip bir ucuzundan 2070 super alıp geçin.
20.4.2 iyi.
4000 üzeri etmez kart.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,725
Üyeler
165,722
Son üye