Neler Yeni

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,922
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Umarım 650w den aşağı bir PSU takmamıştır.

benyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Yılmaz
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese;
Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?
Adam bana sıfır RTX 4060'da sundu...
Hocam yanlış anlama ama bı tık gondiklemişler seni

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ercan Yuztemur
Kaç watt psu taktı??? Sıfır mı 2. El mi??? Bunlar önemli sorular ben seni hala kazıklıyor konudundayım

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Barış Okçu
Hocam kartları geri alma imkanın var mı ?

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Beyler ve varsa bayanlar konuyu okuyun. RX 6800'ü geri almış arkadaş. 5700 XT verip karşılığında yeni Kasa, PSU ve işçilik almış. PC'de kasma sorunu devam ediyormuş ama. Hocam bu arada son zamanlarda gördüğüm en mistik olay silsilesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada eski PSU ve Kasa adamda kaldıysa, adam yine 5700 XT'yi beleşe getirmiş oluyor. Artı olarak sendeki PSU ve Kasa daha kaliteliyse onlarada çökmüş oluyor. Devamını heyecanla bekliyorum :D

Son düzenleme:

Pa`sa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Oğuzhan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım ve Programlama
Instagram
beklehem
Steam
https://steamcommunity.com/id/pasastrafer
Discord
pasa.dll#2357
üstad direk adamın yanına git ve verdiklerini geri al kessinlikle deymez adamı dolandırıcılıktan şikayet edebilirsin(tavsiyem)

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
ugurtekn
Umarım 650w den aşağı bir PSU takmamıştır.
650 hocam

üstad direk adamın yanına git ve verdiklerini geri al kessinlikle deymez adamı dolandırıcılıktan şikayet edebilirsin(tavsiyem)
Kral adam uğraşıyor öyle bir şey yapmaya kalksa başından salar bende bu durumu anlarım ve el koyarım zaten dur derim.Adam zaten dün demişti kartlarını al demişti bende dedim sadece 6800 alacağım rx 5700xt takas yapacağız sorunumu çözmekle yani para vermemiş olacağım.O karttan gelen nakitlede pc alışverişi yapacaktım hiç olmazssa adam çıkarıyor söküyor diğer pc ciler gibi yazılıma bakıp başından salmıyor.

Beyler ve varsa bayanlar konuyu okuyun. RX 6800'ü geri almış arkadaş. 5700 XT verip karşılığında yeni Kasa, PSU ve işçilik almış. PC'de kasma sorunu devam ediyormuş ama. Hocam bu arada son zamanlarda gördüğüm en mistik olay silsilesi.

Bu arada eski PSU ve Kasa adamda kaldıysa, adam yine 5700 XT'yi beleşe getirmiş oluyor. Artı olarak sendeki PSU ve Kasa daha kaliteliyse onlarada çökmüş oluyor. Devamını heyecanla bekliyorum :D
Eski kasa ve psu onda benim kafa dalmış gitmiş :) Unutturma yarına eski kasa 1050w frisby psu +yarında bu anakartımı ona veririm 4-5 liralık sağlam anakart takar hesap döner bana.

Hocam kartları geri alma imkanın var mı ?
rx 6800 geri aldım 5700xt ise nakit almadan birşeyleri takas yapıp para ödemen mevzumu çözecek inşallah.

Kaç watt psu taktı??? Sıfır mı 2. El mi??? Bunlar önemli sorular ben seni hala kazıklıyor konudundayım
2.eldir herhalde ama iyi hatırlattınız yarın bombayı patlatacağım,3-4 liralık 2.el sağlam anakart isteyeceğim bu arada adamın işçiliğinide unutmayın :)

Son düzenleme:

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
650 hocam

Kral adam uğraşıyor öyle bir şey yapmaya kalksa başından salar bende bu durumu anlarım ve el koyarım zaten dur derim.Adam zaten dün demişti kartlarını al demişti bende dedim sadece 6800 alacağım rx 5700xt takas yapacağız sorunumu çözmekle yani para vermemiş olacağım.O karttan gelen nakitlede pc alışverişi yapacaktım hiç olmazssa adam çıkarıyor söküyor diğer pc ciler gibi yazılıma bakıp başından salmıyor.

Eski kasa ve psu onda benim kafa dalmış gitmiş :) Unutturma yarına eski kasa 1050w frisby psu +yarında bu anakartımı ona veririm 4-5 liralık sağlam anakart takar hesap döner bana.

rx 6800 geri aldım 5700xt ise nakit almadan birşeyleri takas yapıp para ödemen mevzumu çözecek inşallah.

2.eldir herhalde ama iyi hatırlattınız yarın bombayı patlatacağım,3-4 liralık 2.el sağlam anakart isteyeceğim bu arada adamın işçiliğinide unutmayın :)
Hahaha, hocam çok çile çekmişsiniz herhalde, kafa uçmuş unutmuşsunuz :D Unutturmayın diyorsunuz ama en iyisimi alarm kurun notlu. Alarm çaldığında not gözüksün aklınızdan çıkmasın:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
ugurtekn
Hahaha, hocam çok çile çekmişsiniz herhalde, kafa uçmuş unutmuşsunuz :D Unutturmayın diyorsunuz ama en iyisimi alarm kurun notlu. Alarm çaldığında not gözüksün aklınızdan çıkmasın:)
Çocukluğumdan beri çile çekiyorum pc konularında.Ee büyüdük geldik bir yaşa para bulduk sistem toparladık yine içimizde kaldı.Az kalmış saflıktan değil iyi niyetten gondikleniyorduk beni sağolsun forum iyisiyle kötüsüyle kurtardılar bir nebze.Yarında anakart 4-5 2.ele istedik mi işçiliğide var adamın fazla isteyemeyiz iş tamam olur.Artık takas-maddiatı geçtim yordulum sorun çözümü olsun istiyorum...

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Arslan
Hocam o kadar çok donma sorunu yaşadım ki ne yapacağımı şaşırdım inanın ki zarar üstüne zarar ediyorum :( Pazartesi adam kasanı falanda değiştiririz dedi adamın içine yatmadı belli :)
Kasa değişince tam olarak ne değişmiş olacak
Sen konuş, kartlarını geri al olmadı satarsın
Takas yaptığın kartlar karşılığında verilen den daha iyi
Sorun driver falansa eski sürüm kullansan olmaz mıydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
ugurtekn
Kasa değişince tam olarak ne değişmiş olacak
Sen konuş, kartlarını geri al olmadı satarsın
Takas yaptığın kartlar karşılığında verilen den daha iyi
Sorun driver falansa eski sürüm kullansan olmaz mıydı
Hacım 6800'ü aldım zaten.Kasaya gelince küçük yaptı kasayı benimde işime geldi sorun yok 5700xt ye gelince işçilik sorunumu çözmeye yönelık sınırlı yardım yapmak için takas gibi bir şey düşün 2.el 3-4 e bir anakart ayarlatırım mevzu çözülür.Tabii mevzu anakartsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Arslan
Hacım 6800'ü aldım zaten.Kasaya gelince küçük yaptı kasayı benimde işime geldi sorun yok 5700xt ye gelince işçilik sorunumu çözmeye yönelık sınırlı yardım yapmak için takas gibi bir şey düşün 2.el 3-4 e bir anakart ayarlatırım mevzu çözülür.Tabii mevzu anakartsa.
Hocam, benim yorumlardan anladığım kadarıyla sorun o kadar derin değilmiş de çaresizlik seni bu kadar derine itmiş.
İnşallah yakın zamanda çözersin

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Arda
Hocam merak ettiğim şu anda eliniz de 6800'ü geri aldınız mı umarım alırsınız umarım verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,058
Üyeler
160,635
Son üye
bycetin
Top Bottom