Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Açar ama sadece Açar diyorum nasıl oynatır bilemem.Sizce bi 2 yıl daha gidermi bu kart Yani 2 yıl daha oyunları çatır çatır açarmı ?
Açar ama sadece Açar diyorum nasıl oynatır bilemem.Sizce bi 2 yıl daha gidermi bu kart Yani 2 yıl daha oyunları çatır çatır açarmı ?
imzanızdaki sistemden bahsediyosanız cyberpunk gibi yüksek gereksinim isteyen oyunları bi 2 yıl daha oynatır gibiYüksek İçin ne kadarı vardır ?
8GB modeli ise 720P Low 30FPS sınırının altına düşmeden 6-7 sene gider.Sizce bi 2 yıl daha gidermi bu kart Yani 2 yıl daha oyunları çatır çatır açarmı ?
Aahahh sakin olun lütfen, evet 300 diye sallamışım konuya girerken ama yine de 200 fps oynatıyor imzadaki sistem.Tebrikler Salla Kazandan 10 GB Kazandınız
cyberpunk gibi oyunlar tasarım hatası direkt kıyaslamaya alınmamalıİyi optimize edilmiş (Cod - resident evil - forza - Doom - wolfenstein - FIFA pes cart curt )
Bu Oyunları yüksek ayarlarda 60 FPS hatta daha yukarısı oynatıyor ama Cyberpunk gibi oyunlar çıkmaya devam ederse 3 yıl sonra öyle oyunları 720p 35 FPS falan oynatır. Ha iyi optimize edilmiş oyunlar için 5-6 yıl hatta daha fazla olabilir.
aynen 2 3 yıl daha sorunsuz götürür bence bende 2 sene önce 600 TL'ye almıştımVay be benim kartın 2-3Yıl gideri varmış 1yıl önce 1100Tlye almıştım bunları okurken gururlandım
2.Elmi?aynen 2 3 yıl daha sorunsuz götürür bence bende 2 sene önce 600 TL'ye almıştım
Sıfır vatandan2.Elmi?
ultra oyun oynama ve +100fps takıntınız yoksa daha 10 yıl kadar hocam ama 5yıl sonra artık sadece şuan ki cs tipi oyunları açar +100 fpsSizce bi 2 yıl daha gidermi bu kart Yani 2 yıl daha oyunları çatır çatır açarmı ?