Xenovian
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 591
-Ne diyor bufiyat ne kadar 12k üstü ise alma
-Babanesiyle yasiyor o
-Ne diyor bufiyat ne kadar 12k üstü ise alma
yok hazırda sistemim var birsirü parçam var 6-7 yıldır pc sektörüyle baya ilgiliyim yapıyoruz bişeylerGuncellik her zaman iyidir toplu sistem alicaksan cok iyi bir indirim var dm gelebilirsin.
12k üstü almam evet 11-12 arası 10.500e fln da veren var xfx/sapphire dlnfiyat ne kadar 12k üstü ise alma
Yanlış bilgi vermiyorum 6000 serisi ekran kartı birçok oyunda güncelleme eksiği yüzünden hata veriyor, açılmıyor. Oyuna giremiyorsun. Oyun sahibi güncelleme getirmezse de oynaman zor. Eski sürüm yükle vesayre bi ton iş. Eski sürümün yüklenemeyeceği oyunlarda hiç oynayamazsın hatta. En yakın zamanda Delta Force için hata veriyor dendi mesela. Ama yine de bu alınmasının önünde engel mi bilmiyorum sanmıyorum. Sadece değinmek istedim.Kullanamayabilirsin diye bisey yok elbet kullanir, ancak sadece gelecek yeni ozellilkleri kullanamaz. Yanlis bilgi vermeyin.
yok hazırda sistemim var birsirü parçam var 6-7 yıldır pc sektörüyle baya ilgiliyim yapıyoruz bişeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12k üstü almam evet 11-12 arası 10.500e fln da veren var xfx/sapphire
Dendi diye birsey yok, adam gibi cikilip yapilan aciklamalara gore gelip bilgi ver insanlara dostum.Yanlış bilgi vermiyorum 6000 serisi ekran kartı birçok oyunda güncelleme eksiği yüzünden hata veriyor, açılmıyor. Oyuna giremiyorsun. Oyun sahibi güncelleme getirmezse de oynaman zor. Eski sürüm yükle vesayre bi ton iş. Eski sürümün yüklenemeyeceği oyunlarda hiç oynayamazsın hatta. En yakın zamanda Delta Force için hata veriyor dendi mesela.
Watman alıyormusun reis?6900xt net alınabılıcek bır kart ancak guncellıkde asırı onemlı bır faktor bunun ıcın 7800xt kullaniyorumda oneririm yani
Reis ben seni anlamıyom bi konuda amd alma çöp diyon bi forumda taş gibi kart diyon anlamıyom ben seniAlınır taş gibi kart.
4060 parasına 3 misli gücünde kart alıyorsan alınır AMDWatman alıyormusun reis?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis ben seni anlamıyom bi konuda amd alma çöp diyon bi forumda taş gibi kart diyon anlamıyom ben seni