lFalcoNNl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 247
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gozukmedigini bilmiyordum ben sorun yaşamadım onu değiştiririm ki zaten konu öncesinde de belirtmiştim hocam illaha imzaya bakmaya gerek yok yani.Psu gözükmesin diye sari mi yazdin okunmuyor 550 watmi ne yaziyor 6900xt alicaksan psu masrafida yapmak zorunda kalicaksin 9060xt almak daha mantikli
Aradaki performans farkı ve fiyat için demiştim psu değiştirmek sorun degil sonuçta illaha değişecek DDR5 e geçiş yaparsak yeni parçalar alırsak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080p de darboğaz olacağını ben de kestiriyorum hocam muhtemelen 9060xt bile az da olsa 1080p de darboğaz yapacaktırIlk yazarken fark etmedim maalesef 1080p yazdığını. 1080p de darboğaz ihtimali var ve zaten o psu kaldırmaz. 6900xt 300w güç tüketiyor. En az 750w psu lazım ve 7800xt daha az güç ile daha iyi fps sağlıyor . Fiyat olarakta yüksek bence 6900xt
Hocam belki kışın önümüzdeki ocak işlerin durumuna gore monitör ve işlemci değişimi de yapabilirim ancak en azından şu 4 aylık kesimde olmayacaktırArkadaş 1080p de kullanacağını belirtmiş bunun için sizce de 6900 xt gerek varmı illa ki kullanılacakca x3d işlemci de gerekmez mi
Pulse serisi bana hiç güven vermiyor hocam sapphire tarafında, Pure ve nitro+ okey de pulse sorun çıkacakmış gibi geliyorBu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. 7800xt yada 7900gre alabilirsin o paraya . Ve harcadıkları güç daha az iken daha fazla fps verirler. Nitro almana gerek yok bence , pulse yada pure serisi de işini görür
Gerekirse değişir hocam fiyatları kartların aşağı yukarı aynı zatenPsu da yetersiz hocam