2025 de RX 6900XT alınır mı ?

Psu gözükmesin diye sari mi yazdin okunmuyor 550 watmi ne yaziyor 6900xt alicaksan psu masrafida yapmak zorunda kalicaksin 9060xt almak daha mantikli
Gozukmedigini bilmiyordum ben sorun yaşamadım onu değiştiririm ki zaten konu öncesinde de belirtmiştim hocam illaha imzaya bakmaya gerek yok yani.

Aradaki performans farkı ve fiyat için demiştim psu değiştirmek sorun degil sonuçta illaha değişecek DDR5 e geçiş yaparsak yeni parçalar alırsak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ilk yazarken fark etmedim maalesef 1080p yazdığını. 1080p de darboğaz ihtimali var ve zaten o psu kaldırmaz. 6900xt 300w güç tüketiyor. En az 750w psu lazım ve 7800xt daha az güç ile daha iyi fps sağlıyor . Fiyat olarakta yüksek bence 6900xt
1080p de darboğaz olacağını ben de kestiriyorum hocam muhtemelen 9060xt bile az da olsa 1080p de darboğaz yapacaktır

Arkadaş 1080p de kullanacağını belirtmiş bunun için sizce de 6900 xt gerek varmı illa ki kullanılacakca x3d işlemci de gerekmez mi
Hocam belki kışın önümüzdeki ocak işlerin durumuna gore monitör ve işlemci değişimi de yapabilirim ancak en azından şu 4 aylık kesimde olmayacaktır

Bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. 7800xt yada 7900gre alabilirsin o paraya . Ve harcadıkları güç daha az iken daha fazla fps verirler. Nitro almana gerek yok bence , pulse yada pure serisi de işini görür
Pulse serisi bana hiç güven vermiyor hocam sapphire tarafında, Pure ve nitro+ okey de pulse sorun çıkacakmış gibi geliyor

Psu da yetersiz hocam
Gerekirse değişir hocam fiyatları kartların aşağı yukarı aynı zaten

Şu an kullanıyorum. 3 senedir de kullanıyorum. 2K Ultra'da hala memnun ediyor.

Şu an kullanıyorum. 3 senedir de kullanıyorum. 2K Ultra'da hala memnun ediyor.
Eder kral zaten hepsi eder 9060xt olsun 6900xt olsun 7800xt olsun 3070 3080 olsun illaha hepsi eder amaç eldeki bütçeyi en iyi şekilde kullanmak ama bin tl den kaçayım derken buyuk performans kaybı da yasamamak

Eder kral zaten hepsi eder 9060xt olsun 6900xt olsun 7800xt olsun 3070 3080 olsun illaha hepsi eder amaç eldeki bütçeyi en iyi şekilde kullanmak ama bin tl den kaçayım derken buyuk performans kaybı da yasamamak

O zaman komple sistemi güncelle.

22.999 TL fiyatı var kupon kullanınca 22200 e düşüyor 3 taksite bolebiliyorum ama 2 bin vade farkı alıyor toplam vatandan nitro+ 9060xt alsam 21400 tl 3 vade peşin psu yu farklı karttan çekerim
6900XT sıfır alınacak kart değil, ikinci el uyguna alıyorsan al alamıyorsan 9060XT al. Hatta o kadar para veriyorsan bence 5060Ti de düşünülebilir.

6900XT sıfır alınacak kart değil, ikinci el uyguna alıyorsan al alamıyorsan 9060XT al. Hatta o kadar para veriyorsan bence 5060Ti de düşünülebilir.
5060ti ile 9060xt arasinda en az 3 4 k fark oluyor isin komik yanı arada bu kadar performans farkı yok

O zaman komple sistemi güncelle.
Hocam butce dahilinde dedim yoksa ben de biliyorum verdigin cevabı araba borcu olmasa herseyi satıp temelli sıfırdan dizicem

5060ti ile 9060xt arasinda en az 3 4 k fark oluyor isin komik yanı arada bu kadar performans farkı yok

Hocam butce dahilinde dedim yoksa ben de biliyorum verdigin cevabı araba borcu olmasa herseyi satıp temelli sıfırdan dizicem

İşini görüyorsa şimdilik bekle o zaman. Bütçen düzene girer hem. Yeni ürünler çıkar, fiyatlar düşer vs.

İşini görüyorsa şimdilik bekle o zaman. Bütçen düzene girer hem. Yeni ürünler çıkar, fiyatlar düşer vs.
Zaten oyle yapicam muhtemelen şu an bi yandan kart performanslarini da araştırmış oluyorum ancak vatan indirimi falan girerse sapphire nitro+ 9060xt çekerim hocam

RTX 5070 nasıl olur? 6900XT kadar darboğaz yapar mı

psu 800-900 falan yükseltilmesi gerek işlemciyide r5 7600 gibi bir düzeye çekmen lazım
veya ddr4 başka işlemciyei

psu 800-900 falan yükseltilmesi gerek işlemciyide r5 7600 gibi bir düzeye çekmen lazım
veya ddr4 başka işlemciyei
Her sey elde kalıyor hocam en iyisi 9060xt veya 5060ti olacak fazla araştırmaya gerek yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Xpyy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,209
Üyeler
183,400
Son üye
Arcade31s
Geri