Öneri Zotac Rtx 5070 alınır mı ?

Onemli değil PSU+9070xt al ilerde işlemciyi de yukseltirsin önemli değil darbogaz

Psu iyi duruyorda xt sığmayacak diyorsan bulaşma. düz 9070 yerine 5070 alırım.
Aynen hocam bende o nedenle 9070 yerinw 5070 bakayım dedim.
Sata portlarından ikisini kullanıyorum, kart 2 slot olursa kurtarıyor, üç slot olunca sata portlarına çarpacak.

L tipi sata kablo baktım ama üst üste yine binmeyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onemli değil PSU+9070xt al ilerde işlemciyi de yukseltirsin önemli değil darbogaz
İşlemci yükseltmem için am4 ten am5 e geçmem lazım bu baya masraf. Am4 te 5800x3d gibi işlemciler fahiş fiyatlarda.
Sıfırdan am5 sistem almak daha mantıklı oluyor.

hem vatan hem zotac , garantilik bir durumun olursa allah sabır versin , fırsatın varsa başka marka almanı öneririm , amzondan illa denk gelir

hem vatan hem zotac , garantilik bir durumun olursa allah sabır versin , fırsatın varsa başka marka almanı öneririm , amzondan illa denk gelir
Okudum hocam konuyu, bir tık şüphelendim. Vatan'dan alıyoruz güvenilir diye o da böyleyse artık.
Zotac da 3+2 yıl garanti var diye tercih etmiştim aslında.

Okudum hocam konuyu, bir tık şüphelendim. Vatan'dan alıyoruz güvenilir diye o da böyleyse artık.
Zotac da 3+2 yıl garanti var diye tercih etmiştim aslında.
Ben de yaşayana kadar aynı şekilde düşünüyordum , özellikle zotacla birleşince hiç acımıyo iki firma da , mahkeme kararı niteliğinde olan tüketici hakem heyeti kararının bile uygulamıyolar düşünün :) , herkes yaşayacak diye bir durum da yok ama garantilik bir durum olursa aklınızda bulunsun , bence indirim bekleyin en azından ventus da olsa msi , gigabyte sff tercih etmek daha mantıklı olur

Geri