Parzival97
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 945
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimdeki güç kaynağı çok iyi de watt düşük, bunu alırsam elimdekine yazık olur.9070 XT + PSU halledebilirsin.
Elimdeki güç kaynağı çok iyi de watt düşük, bunu alırsam elimdekine yazık olur.9070 XT + PSU halledebilirsin.
Aynen hocam bende o nedenle 9070 yerinw 5070 bakayım dedim.Psu iyi duruyorda xt sığmayacak diyorsan bulaşma. düz 9070 yerine 5070 alırım.
İşlemci yükseltmem için am4 ten am5 e geçmem lazım bu baya masraf. Am4 te 5800x3d gibi işlemciler fahiş fiyatlarda.Onemli değil PSU+9070xt al ilerde işlemciyi de yukseltirsin önemli değil darbogaz
Okudum hocam konuyu, bir tık şüphelendim. Vatan'dan alıyoruz güvenilir diye o da böyleyse artık.Yaklaşık 6 ay önce zotac 3070 ti adlı ekran kartımı bakım için servise yolladım , 1 ay sonra kartın arızalı olduğu gerekçesiyle talebim olmadan para iadesi sağlanacağı söylendi , firma ile iletişime geçtiğimde muadil ürün sunulmayacağı söylendi ve sadece para iadesi yapılabileceği söylendi ve bende durumu kabul etmedim ve tüketici hakem heyetine başvurdum . 5 ay sonra sonuçlanmasının ardından thh kararıyla kartın misli ile değişimi yapılması gerektiği söylendi ve firmayla görüştüğünde 5060ti (8gb) teklifinde bulunuldu , 3 haftalık beni oyalamalarının ardından kabul etmeme rağmen tarafıma...
- Cavuskerem
- Cevaplar: 25
- Forum: Yurt İçi Alışverişi
hem vatan hem zotac , garantilik bir durumun olursa allah sabır versin , fırsatın varsa başka marka almanı öneririm , amzondan illa denk gelir
Ben de yaşayana kadar aynı şekilde düşünüyordum , özellikle zotacla birleşince hiç acımıyo iki firma da , mahkeme kararı niteliğinde olan tüketici hakem heyeti kararının bile uygulamıyolar düşününOkudum hocam konuyu, bir tık şüphelendim. Vatan'dan alıyoruz güvenilir diye o da böyleyse artık.
Zotac da 3+2 yıl garanti var diye tercih etmiştim aslında.