O zaman banko 1650s1650 s daha ucuz
O zaman banko 1650s1650 s daha ucuz
Bahsettiğin olay 4 GB VRAM isteyen oyunlar için geçerli. 4GB'den fazla VRAM isteyen oyunlarda fark ortaya çıkacaktır. Günümüzde bile 6-7 GB VRAM isteyen oyunlar varken 3 yıl sonra 1650S'in yeni oyunlarda sıkıntı yaşamaması mümkün değil. Ama RX 580 8GB tercih edilirse ileride yüksek VRAM isteyen oyunlarda sıkıntı olmayacaktır.RX 580 nin Vrami daya yüksek olabilir ama bu iki kartta 2K oyun açacak kapasite de değil "ileride" de iki kartta 60 fps üstü için ayarları kısacaksın bu yüzden vramin yüksek olmasının bir avantajı kalmayacak ikisinin de fiyatı aynıysa 1650s daha mantıklı bir seçim.
paran neye yetiyorsa onu al kardeşim boşver konuşmaları iki kartta seni üzmez hayırlı olsun şimdidenAbi kafam karıştı ki herkes başka bişi diyo ama çoğunluk 580 diyo KARAR VEREMEDİM ABİİ HELLPP
Abi 589 200 tl daha fazla ama şimdi bu kadar kişi 580 diyince 580 almak daha mantıklı gibi geliyo karar veremedim vallaparan neye yetiyorsa onu al kardeşim boşver konuşmaları iki kartta seni üzmez hayırlı olsun şimdiden
Alırım yani bütçem yeter 580 için ama işteAbi 589 200 tl daha fazla ama şimdi bu kadar kişi 580 diyince 580 almak daha mantıklı gibi geliyo karar veremedim valla
yani şimdi zamanında 1050ti diye bi kart vardı baya övüldü zamanın fiyat performans idi bir kaç güncelleme ile ayağını kaydır dılar bilmem anlata bildimmiAbi 589 200 tl daha fazla ama şimdi bu kadar kişi 580 diyince 580 almak daha mantıklı gibi geliyo karar veremedim valla
yani şimdi zamanında 1050ti diye bi kart vardı baya övüldü zamanın fiyat performans idi bir kaç güncelleme ile ayağını kaydır dılar bilmem anlata bildimmi![]()
RX 580 önerenler ise cahil.tabii ki rx580. 1650 diyenler Nvidia fanlari
Abi sen hangisi daha iyi diyon anlamadımyani şimdi zamanında 1050ti diye bi kart vardı baya övüldü zamanın fiyat performans idi bir kaç güncelleme ile ayağını kaydır dılar bilmem anlata bildimmi![]()
hmm sağol Windows un büyük etken olduğunu bilmiyodum ama bı çok kullanıcı driver lardan şikayetciMesaj otomatik birleştirildi:
RX 580 önerenler ise cahil.![]()
580 8gb al keyfine bak dostumAbi sen hangisi daha iyi diyon anlamadım![]()
Şuan yanlış anlamadıysam insanlar nvıdıa driverlerinden şiakyetçi ama AMD'ninkinden değil öyle değil mi????hmm sağol Windows un büyük etken olduğunu bilmiyodum ama bı çok kullanıcı driver lardan şikayetci
Mesaj otomatik birleştirildi:
580 8gb al keyfine bak dostum