$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
@Alper140 @Yasin Çelik @Java Ama 16 Gb istiyor Thermaltake Smart RGB 500w 80 Plus güç kaynağım 1650s için uygun mu?
Uygundur.
@Alper140 @Yasin Çelik @Java Ama 16 Gb istiyor Thermaltake Smart RGB 500w 80 Plus güç kaynağım 1650s için uygun mu?
Evet uygundur@Alper140 @Yasin Çelik @Java Ama 16 Gb istiyor Thermaltake Smart RGB 500w 80 Plus güç kaynağım 1650s için uygun mu?
Şaka mısın sen?RX580 ile 1650s aynı güçte, ama RX 580 8gb olması nedeniyle önde, ben 580 8gb tercih ederdim PSU da yetiyor ise 580 8gb al
komik çocuksun ya 8gb vramin 5gbtına kadar kullanabiliyor?RX580 ile 1650s aynı güçte, ama RX 580 8gb olması nedeniyle önde, ben 580 8gb tercih ederdim PSU da yetiyor ise 580 8gb al
Bu arada kullanabiliyor kullanamasa bile 6gb felan kullanıyor en az, bu arada RX580'de driver sorunu neredeyse hiç yok hatta Mehmet Yılmaz 1 veya 2 yıl kullandı hiç bir sorun çıkmadı, ayrıca artı dediğin nedir? GDDR değeri mi? Isınma mı TDP mi? Doğru bunda haklısın fakat bence PSU yetiyor ise TDP takılacak bir şey değil ama GDDR ve ısınma olarak haklısınŞaka mısın sen?
RX580 8GB VRAM'in yarısını anca kullanıyor bunu bilmiyor olamazsın.
Ayrıca nvidia'nın birçok artısını göz ardı etmek tam bir saçmalık.
Hayır tamamını kullanabiliyor, kullanamasa bile 6gb en az kullandığı vramkomik çocuksun ya 8gb vramin 5gbtına kadar kullanabiliyor?
@$ilentX RX 580 Pulse Kullanıyor sorun yaşıyorBu arada kullanabiliyor kullanamasa bile 6gb felan kullanıyor en az, bu arada RX580'de driver sorunu neredeyse hiç yok hatta Mehmet Yılmaz 1 veya 2 yıl kullandı hiç bir sorun çıkmadı, ayrıca artı dediğin nedir? GDDR değeri mi? Isınma mı TDP mi? Doğru bunda haklısın fakat bence PSU yetiyor ise TDP takılacak bir şey değil ama GDDR ve ısınma olarak haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır tamamını kullanabiliyor, kullanamasa bile 6gb en az kullandığı vram
Geçmiş olsun en yakın zamanda çözersiniz umarım.Evet hocam AMD alınmaz ya. RX 550 ekran kartımda yaşamadığım sorun kalmadı siyah ekran,watmann,no signal,oyunun donup seslerin takılması hepsi.
Uygundur.@Alper140 @Yasin Çelik @Java Ama 16 Gb istiyor Thermaltake Smart RGB 500w 80 Plus güç kaynağım 1650s için uygun mu?
Çözülmüyor tek çözüm Nvidia GPU hocam.Geçmiş olsun en yakın zamanda çözersiniz umarım.
o zaman 1650s şimdiden hayırlı olsun hocam.Çözülmüyor tek çözüm Nvidia GPU hocam.