- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bir ayar yapmasam bu sıcaklık değerlerinde olsa bi zararı olur mu veya fan ayarını arttırsam bir sorun olur mu ?msi afterburnerdan veya amd redeon softwaredan yapabilirsiniz
peki bir ayar yapmasam bu sıcaklık değerlerinde olsa bi zararı olur mu veya fan ayarını arttırsam bir sorun olur mu ?msi afterburnerdan veya amd redeon softwaredan yapabilirsiniz
fan ayarlarını arttır bir tık bence 75 üstü çok sağlıklı değilpeki bir ayar yapmasam bu sıcaklık değerlerinde olsa bi zararı olur mu veya fan ayarını arttırsam bir sorun olur mu ?
fan ayarlarını arttır bir tık bence 75 üstü çok sağlıklı değil
hayır fanspeedin yanındaki ufak ayarlar sekmesine tıkla ordan profil oluştur yoksa hep aynı hızda çalışırAlıntıyı görüntüle
autodan çıkardığım zaman 25e aldı kendisi ve 34 derecelere kadar düştü boştayken.Uygun mudur böyle ?
hayır fanspeedin yanındaki ufak ayarlar sekmesine tıkla ordan profil oluştur yoksa hep aynı hızda çalışır
evetAlıntıyı görüntüle
buradan mı
Maalesef burayıda bilmiyorum,önerebileceğiniz bi fan ayarı var mıdır çok da yordum sizi kusuruma bakmayın
maalesef nemde bilmiyorum profil ama 55 derecede %40 65 derecede %50 çalışacak şekilde yapabilirsinizMaalesef burayıda bilmiyorum,önerebileceğiniz bi fan ayarı var mıdır çok da yordum sizi kusuruma bakmayın