gastonguruceaga
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Bu soruyu neden sorduğunuz öğrenebilir miyim 60 hz olsa mesela ne farkederdi bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.Öncelikle ekran 144 hz mi ?
Bu soruyu neden sorduğunuz öğrenebilir miyim 60 hz olsa mesela ne farkederdi bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.Öncelikle ekran 144 hz mi ?
tespit geldiAMD pişmanlıktır
Benım de 144 hz boşta 40 derece falan oluyor fanla kapalı çünkü.Bu soruyu neden sorduğunuz öğrenebilir miyim 60 hz olsa mesela ne farkederdi bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
60hz monitör kullanıorum xfx rx 5600xt ile 144 hz monitör aldım daha gelmedi kullandığımda sıcaklıklarda ne gibi bir farklılıj görebilirim acabaBenım de 144 hz boşta 40 derece falan oluyor fanla kapalı çünkü.
144 hz den 60a alın ekranı ve 1 saat dursun öyle sonra sıcaklıkları kontrol edin siz de düşüşü göreceksinizBu soruyu neden sorduğunuz öğrenebilir miyim 60 hz olsa mesela ne farkederdi bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
144 hz ekran kartını biraz daha zorluyor bu yüzden sıcaklıklar yükseliyor bu benim kendi kartımda gördüğüm deneyimim doğru yanlış tam emin değilim. Ama bence doğru bu yüzden yükseliyor sıcaklıkBu soruyu neden sorduğunuz öğrenebilir miyim 60 hz olsa mesela ne farkederdi bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
Hocam oyunlarda değerler iyide Furmark testini yarım saat ile 1 saat arasında yapıp değerleri atarmısınız?
çok çok kötü değil fan ayarı yaparak halledersinizAlıntıyı görüntüle
1 saatlik test max 78 derece gördü, cpu genelde 38 derce 3200 mhz
o konuları hiç bilmiyorum biraz aydınlatabilir misiniz ?çok çok kötü değil fan ayarı yaparak halledersiniz
msi afterburnerdan veya amd redeon softwaredan yapabilirsinizo konuları hiç bilmiyorum biraz aydınlatabilir misiniz ?
İçimi okudunYa çocuk yeter artık küfredeceğim defol git şu forumdan ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 gündür illallah ettirdim yeminle senin kadar kanseri yok bu forumda