Yardım RX 580 Ekran Kartı Çöktü

Borders

80+
Reaksiyon skoru
103
Yaklaşık 3 senedir kullandığım ASUS RX 580 ekran kartı bugün pc'yi açtıktan 1-2 dakika sonra aynı ekran kartı yanar da çizik çizik olur ya, o şekilde oldu. Bütün ekranı kapladı çizikler. 5-10 sn. öyle kaldı sonra düzeldi. Sıcaklık, hız ve gpu kullanım değerlerine bakıyorum normal.

%7, 1360mhz, 39 derece.

Bir sorun olur mu yoksa bir seferlik böyle bir şey olması kabul edilebilir mi, normal mi?

Yaklaşık 3 senedir kullandığım ASUS RX 580 ekran kartı bugün pc'yi açtıktan 1-2 dakika sonra aynı ekran kartı yanar da çizik çizik olur ya, o şekilde oldu. Bütün ekranı kapladı çizikler. 5-10 sn. öyle kaldı sonra düzeldi. Sıcaklık, hız ve gpu kullanım değerlerine bakıyorum normal.

%7, 1360mhz, 39 derece.

Bir sorun olur mu yoksa bir seferlik böyle bir şey olması kabul edilebilir mi, normal mi?

Dua et olmasın ne diyelim. Bu sorunlar genelde chipset veya vramden kaynaklanıyor. Vaadine yaklaşıyor olabilir

hocam yaklaşık 3 yıldır kullanıyorsa garantisi bitmiştir sanırım böyle şeylerin olması bi tık normal değilmi ?
Bahsettiğiniz şey mit gibi bisey hocam hiç bir ürünün garanti süresiyle kullanim süresi aynı olmaz ki :)
Post automatically merged:

Kötü bakıldı ise macun bakımları zamanında yapılmadıysa sıcak ortamda kötü bir kasada kullanıldıysa ömrünü hızlı bitirmiş olabilir

Bu olaydan sonra simsiyah ekranda kaldı ben de kapattım pcyi.

Ondan sonra 2-3 gün açmadım, şimdi sorunsuz çalışıyor. Gpu confg. default olmuş sadece. Sanırım kendini resledi.

Ucuz yırttım. :kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,237
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri