Rx 580 hala alınır mı?

JuizTalos

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar. Öncelikle sistemim gtx 1050, R5 5500 ve16 GB ram. Bu sistem bana yetiyor çünkü çok ağır oyun oynayan birisi değilim fakat arada bir Rust oynamak istediğimde doğal bir şekilde sorun yaşıyorum. Yotube dan test videolarına baktığımda RX 580 ekran kartının 60 FPS verebildiğini gördüm ki bu bana gayet yeterli bir değer. 2000 TL'ye Rx580 buldum. Biliyorum çok eski bir ekran kartı çokta fazla bir beklentim yok ama idare etmesi bakımından alınabilir mi sizce bu fiyata?

Merhabalar. Öncelikle sistemim gtx 1050, R5 5500 ve16 GB ram. Bu sistem bana yetiyor çünkü çok ağır oyun oynayan birisi değilim fakat arada bir Rust oynamak istediğimde doğal bir şekilde sorun yaşıyorum. Yotube dan test videolarına baktığımda RX 580 ekran kartının 60 FPS verebildiğini gördüm ki bu bana gayet yeterli bir değer. 2000 TL'ye Rx580 buldum. Biliyorum çok eski bir ekran kartı çokta fazla bir beklentim yok ama idare etmesi bakımından alınabilir mi sizce bu fiyata?
Temizse niye olmasın, bütçe varsa 6000 serisine çıkılabilir

Ben rx 570 kullaniyorum ve bende amd nin en fp serilerinden kesinlikle alinir ama dikkatli al onun disinda sorun olmaz

8gb olan versiyonuysa alınabilir. Fiyatları yüksekse 1060 6gb de bakılabilir. Direkt baktığında uygun ürün bulamazsın genellikle. Takip edersen denk gelirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,024
Üyeler
185,211
Son üye
acatchynick
Geri