Neler Yeni

Çözüldü✓ RX 580 Hazır Sistem alınır mı?

1Swench

80+
hocam bu fiyat bandında 0 pc almak pek mantıklı gelmiyor bana.

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Arda Yılmaz
2020 öncesi oyunları oynayacaksan rdr2 gibi orta ayarlarda iş görebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nainggolan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2020 öncesi oyunları oynayacaksan rdr2 gibi orta ayarlarda iş görebilir.
zaten yeni nesil oyun oynamam hocam. youtube da bu ekran kartiyla ilgili videolari izledim ve fifayi rahat oynattiğini gordum. Zaten ben de fifa oynarim arada da internette gezerim. Fazla beklentim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gereksiz pahalıyoru bu fiyatlardaki sıfırları. İkinci el çok daha iyi garantili cihaz alırısn.
Hocam Malesef ikinci elde daha önce kazık yediğim için bir daha o şeye bulaşmayacağım

1Swench

80+
Neden hocam. Fifa oynarım diye alacağım. Büyük beklentim yok zaten
yani hocam aslında alınabilir ben birkaç ay önce rtx 4060lı sistem aldım ve çok oyun oynadım ancak oynadığım oyunlardan hiçbiri attığınız pcnin kaldıramayacağı oyunlar değildi. yani zaten çok fazla hikayeli oyun vs. oynamıyorsanız rx580 ile çoğu rekabetçi oyunu oynayabilirsiniz. ancak dediğim gibi 2. el daha iyi bir pc sahibi olabilirsiniz, iyi günler diliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nainggolan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani hocam aslında alınabilir ben birkaç ay önce rtx 4060lı sistem aldım ve çok oyun oynadım ancak oynadığım oyunlardan hiçbiri attığınız pcnin kaldıramayacağı oyunlar değildi. yani zaten çok fazla hikayeli oyun vs. oynamıyorsanız rx580 ile çoğu rekabetçi oyunu oynayabilirsiniz. ancak dediğim gibi 2. el daha iyi bir pc sahibi olabilirsiniz, iyi günler diliyorum.
Sağ olun hocam yardımınız için size de iyi günler

1Swench

80+
rx 580 sisteme 13k versem intihar ederdim
direkt vermeden etmeniz insanlık adına iyi bir karar olur efendim, lütfen başkalarının fikirlerine ve düşüncelerine daha kibar daha nazik yaklaşmaya çalışın, iyi akşamlar.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
1
direkt vermeden etmeniz insanlık adına iyi bir karar olur efendim, lütfen başkalarının fikirlerine ve düşüncelerine daha kibar daha nazik yaklaşmaya çalışın, iyi akşamlar.
kazıklanmak fikir ve düşünce mi oluyor bilmediğiniz konuya da yorum yazmayın lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nainggolan
güncel oyunları düşük te açar uğraşmak istemiyorsan al 2. el ile uğraşırsan rx6600 alabilirsin
Sağol hocam ben zaten 2. ele bulaşmamak için düşünmüştüm. Bir de hocam Anakart Colorful H610M imiş. Ben de Özelleştirden Msı Pro H610M yi seçtim sizce doğru yaptım mı? arada 230 lira var

Top Bottom