Neler Yeni

Çözüldü✓ RX 580 Hazır Sistem alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nainggolan
Hocam ankara'daysanız 2.5 sene önce aldığım 5500xte ryzen 5 2600xli sistemi 8,5'a veriyorum atayım istiosaniz özelden yazabilirsin yks hazirlandigim için hiç kullanmamıştım çok temiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon sıfırmis bu özür dilerim
hocam hakkarideyim 😂

Hocam yardımlarınız için teşekkürler.

niye hocam

Hocam önerdiğiniz monitör alacağım kasaya uyumlu mu? 180 hz verir mi? Display port , hdmi falan böyle şeylerden anlamiyorum

Son düzenleme:

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan
hocam hakkarideyim 😂

niye hocam

Hocam önerdiğiniz monitör alacağım kasaya uyumlu mu? 180 hz verir mi? Display port , hdmi falan böyle şeylerden anlamiyorum
Göndereyim 😂😂

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,524
İsim
Kaan
alıcağınız sistemin daha kalitelisini 7k ya forumdan bir kişiye şuanda topluyoruz ekran kartı dışındaki tüm parçalar sıfır olarak

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nainggolan
alıcağınız sistemin daha kalitelisini 7k ya forumdan bir kişiye şuanda topluyoruz ekran kartı dışındaki tüm parçalar sıfır olarak
Hocam sen bana kafayı taktın bence 😂Üni okuyorum pc toplayacak vaktim yok. Ayrica 2. ele bulaşmam hocam sağ ol yardimin için

omer_34

80+ Silver
hocam hakkarideyim 😂

niye hocam

fiyatı çok absürt ve sıfır ekran kartı değil. çindeki miningli ekran kartlarına öyle böyle bi soğutucu takıp sıfır gibi lanse ediliyorlar. tamamen yorulmuş zorlanmış ve gücü kısılmış ekran kartı var. Size Sadece ekran kartını 2.el şekilde aldığınız senaryo için bir öneride bulunayım. bizzat bu sistemi kullandım ve güncel tüm oyunları yüksek-ultra ayarlarda 1080p rahatlıkla oynayabilirsiniz.

bu şekilde 9700tl tutuyor ve geriye ortalama 3000tl bütçemiz kalıyor. Eğer bütçeyi bi tık zorlayabilirseniz 2.el olarak 4-4.5k civarlarına rahatlıkla temiz rx6600 alabilirsiniz. Ha derseniz bütçeyi zorlayamam, sizin için bu sistemi en az 2-4bin tl daha uyguna getirebilirim. o zaman yine ekran kartını alabilirsiniz ve bütçenizi zorlamazsınız. Bu sıfır istediğiniz için önerdiğim bir şey, tamamı 2.el bi sistem isterseniz size buna benzer bi sistemi 10k ya bile toplayabiliriz. Bütçeyi aşmak istemiyorsanız anakartı a320 ile değiştirin ramleri hikvision 8gb ramlerinden 2 tane alarak değiştirin dış kasaya o parayı vermek yerine 2.el şimdilik 200tlye bir kasa alın veya sıfır 400-500tl civarına satılan kasalardan birini alın. anakart değiştirdiğimiz için m.2 slotu da olmayacak o yüzden sata ssd bakıcağız idaretenlik 256gb bir sata ssd alın. Hâlâ fazla geldiyse işlemciyi r5 5500 ile değiştirin stok fan yeterli olacağı için kule tipi soğutucuya para vermeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,321
Üyeler
159,603
Son üye
ylmazef
Top Bottom