Kartın sıcaklığı ne durumda ?Şimdi benim kart 2. el ve galiba termal macundan veya padden dolayı çok ısınıyor bunları nereden alabilirim,öneri markanız var mı ve kalınlıkları nasıl olmalı ?
Macun ve pad bu durumu idare etmeyecektir. Senin fan bulman şart.Hocam tek fanı direkt olmadığı için 95e kadar çıktığını görmüştüm.
Psu dan yana sorun yok. Fan işini çözebilirsen sıcaklıkta sağlam düşüş olur.evde bir tane güçlü bir fan vardı onu taktık üstüne ama sorun devam etti nedenini anlayamadım
psu thermaltake 750w
sizce voltajla ilgili bir problem olabilir mi undervoltta yapmıştımPsu dan yana sorun yok. Fan işini çözebilirsen sıcaklıkta sağlam düşüş olur.
Uv yapmanla pek alakası yok. Bilgisayarcılarda ya da hurdacı pc cilerde bozuk kartların fanları oluyor belki buralardan ucuza bulabilirsin.sizce voltajla ilgili bir problem olabilir mi undervoltta yapmıştım
fan işini de nasıl çözeceğimi hiç bilmiyorum 400tl bir fana veresim gelmiyor aliexpressten alayım diyorum hiç güvenmiyorum 1 ay önce kulaklık almıştım hala gelmedi
şimdi aliexpresse girdim 19 aralıkta gelecek galiba ilçeye ulaşmışsizce voltajla ilgili bir problem olabilir mi undervoltta yapmıştım
fan işini de nasıl çözeceğimi hiç bilmiyorum 400tl bir fana veresim gelmiyor aliexpressten alayım diyorum hiç güvenmiyorum 1 ay önce kulaklık almıştım hala gelmedi
babam gitmiş ama bulamamış birde internet kafecilere sormak lazım.Uv yapmanla pek alakası yok. Bilgisayarcılarda ya da hurdacı pc cilerde bozuk kartların fanları oluyor belki buralardan ucuza bulabilirsin.
Aliexpress belli olmuyor. Bazen 10-15 gün olmadan bile gelebiliyor.şimdi aliexpresse girdim 19 aralıkta gelecek galiba ilçeye ulaşmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
babam gitmiş ama bulamamış birde internet kafecilere sormak lazım.
hocam occt testine sokuyorum daha starta bastığım anda ilk saniyeden pc kapanıyor kart kendini korumaya alıyor.Aliexpress belli olmuyor. Bazen 10-15 gün olmadan bile gelebiliyor.