yapın sonucu ekran görüntüsü olarak yükleyin bakalım.yapıyorum
89 mu hocam. Yüksek bir değer.şuan telefondan yazıyorum test oluyor da %100 ekran kartı kullanıyor ve suan 89 derecede bitsin atarım ekran görüntüsü
ustam şuanlık ortalama 88-89 da gidip geliyor ve max 93 derece oldu minimin 47 derece hala devam ediyor testMühim olan test sırasında kapanması değil hocam zaten. ona bakmıyoruz biz şuan.
Mühim olan ekran kartı Kaç Derecede çalışıyor maximum yükte.
Tamamdır hocam fakat Ekran kartının 93 Dereceleri görmesi normal bir durum değil. Fanlarını vs temizleyin bir ara veya temizlettirmeye götürün. Termal macun değişimi de yaptırın.ustam şuanlık ortalama 88-89 da gidip geliyor ve max 93 derece oldu minimin 47 derece hala devam ediyor test
dostum suan daha test bitmedi az kaldı ve max 94 dereceyi gördü suan bir de benim ekranım 1920x1080 ama ben test i yanlışlıkla 1980x 1440 başlatmışım sorun olur mu suan daha bitmedi testTamamdır hocam fakat Ekran kartının 93 Dereceleri görmesi normal bir durum değil. Fanlarını vs temizleyin bir ara veya temizlettirmeye götürün. Termal macun değişimi de yaptırın.
Her ne kadar tam olarak sorunun direkt bu yüzden kaynaklandığı söyleyemesem de Yine de ekran kartınız şuan yüksek derecelere ulaşıyor.
tekrardan 1080p de başlatın hocam o zaman.dostum suan daha test bitmedi az kaldı ve max 94 dereceyi gördü suan bir de benim ekranım 1920x1080 ama ben test i yanlışlıkla 1980x 1440 başlatmışım sorun olur mu suan daha bitmedi test
baslattım tekrartekrardan 1080p de başlatın hocam o zaman.
Testi kendiniz sonlandırın.
1920x1080 8xmsaa 16:9 suantekrardan 1080p de başlatın hocam o zaman.
Testi kendiniz sonlandırın.
Testi 10 dakika yapmanız yeterli süre tutun.b
baslattım tekrar
Mesaj otomatik birleştirildi:
1920x1080 8xmsaa 16:9 suan
Hocam dediğim gibi üst tarafta arkadaş bir kaç ayar paylaşmıştı onları dene bir sonra da Ekran kartına bakım yaptır mümkünse termal macun yenilemesi vs.dostum 5 dk oldu geçti biraz 90 derece civarı çalışıyor ortalama ama max 94 derece olmuştu. pc kapattı kendi kendini şimdi
tamamdır çok teşekkür ederimHocam dediğim gibi üst tarafta arkadaş bir kaç ayar paylaşmıştı onları dene bir sonra da Ekran kartına bakım yaptır mümkünse termal macun yenilemesi vs.