RX 580 Oyunlarda fandan çok ses çıkarıyor nasıl çözümü ?

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar msi Rx 580 8 GB Gaming modeli last of ust part 2 de fanının hepsinimi döndürüyor anlamadım çok ses cıkarıyor bunu nasıl cözeriz

Arkadaşlar msi Rx 580 8 GB Gaming modeli last of ust part 2 de fanının hepsinimi döndürüyor anlamadım çok ses cıkarıyor bunu nasıl cözeriz
çözemezsin benim 580 de ısınınca fan sesi yapıyordu otomatik fan rpm artıyor kartın ısınmasını engellemek için bakım yapabilirsin fakat yinede ısınıyo çok önüne geçemiyorsun

-20 uv yaparak biraz önüne geçilebilir onun harici bilemiyorum.

eğer kart aşırı ısınmıyorsa fanı yavaşlat kasanın hava akışı kötüyse kapağını aç

Armor ise yapacak çok bir şey yok o modelin fan hızı fazla biraz.

Hocam bende üst seviye bi pc mevcut oboyunda kartım allahu ekber diyor senin kart ne yapsın illa ses olmasın dersen vantilatör koy önüne üflesin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Armor ise yapacak çok bir şey yok o modelin fan hızı fazla biraz.
Oyun ile alakalı bence zorluyor buda ısınmasına sebep oluyor
Termal bakımı ne zaman yapıldı hocam ?

armor degil msi rx 580 gaming msi yın kırmızı kutulu olanı
Vallahi dostum ben Sapphire RX590 nitro+ kullanıyordum, fan sesi hiç duymazdım neredeyse çünkü soğutucu blok çok büyüktü soğutmaya fan istemezdi. Ama Gigabyte eagle RTX3060 ekran kartına geçtim, 1 avuç blok vardı, fanlar %80 lerde çalışırdı ki anca soğusun. Bu da öyle bir durum olabilir.
Sen de termal macun yenileyip ısı düşürüp, fan açma seviyelerini arttırıp, fanları falan yağlayıp bloğu temizleyerek bi kart bakımı yap bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri