oyunbilgisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Arkadaşlar msi Rx 580 8 GB Gaming modeli last of ust part 2 de fanının hepsinimi döndürüyor anlamadım çok ses cıkarıyor bunu nasıl cözeriz
çözemezsin benim 580 de ısınınca fan sesi yapıyordu otomatik fan rpm artıyor kartın ısınmasını engellemek için bakım yapabilirsin fakat yinede ısınıyo çok önüne geçemiyorsunArkadaşlar msi Rx 580 8 GB Gaming modeli last of ust part 2 de fanının hepsinimi döndürüyor anlamadım çok ses cıkarıyor bunu nasıl cözeriz
-20 uv yaparak biraz önüne geçilebilir onun harici bilemiyorum.Arkadaşlar msi Rx 580 8 GB Gaming modeli last of ust part 2 de fanının hepsinimi döndürüyor anlamadım çok ses cıkarıyor bunu nasıl cözeriz
eğer kart aşırı ısınmıyorsa fanı yavaşlat kasanın hava akışı kötüyse kapağını açArkadaşlar msi Rx 580 8 GB Gaming modeli last of ust part 2 de fanının hepsinimi döndürüyor anlamadım çok ses cıkarıyor bunu nasıl cözeriz
armor degil msi rx 580 gaming msi yın kırmızı kutulu olanıArmor ise yapacak çok bir şey yok o modelin fan hızı fazla biraz.
Hocam bende üst seviye bi pc mevcut oboyunda kartım allahu ekber diyor senin kart ne yapsın illa ses olmasın dersen vantilatör koy önüne üflesinArkadaşlar msi Rx 580 8 GB Gaming modeli last of ust part 2 de fanının hepsinimi döndürüyor anlamadım çok ses cıkarıyor bunu nasıl cözeriz
Oyun ile alakalı bence zorluyor buda ısınmasına sebep oluyorArmor ise yapacak çok bir şey yok o modelin fan hızı fazla biraz.
Termal bakımı ne zaman yapıldı hocam ?Arkadaşlar msi Rx 580 8 GB Gaming modeli last of ust part 2 de fanının hepsinimi döndürüyor anlamadım çok ses cıkarıyor bunu nasıl cözeriz
Vallahi dostum ben Sapphire RX590 nitro+ kullanıyordum, fan sesi hiç duymazdım neredeyse çünkü soğutucu blok çok büyüktü soğutmaya fan istemezdi. Ama Gigabyte eagle RTX3060 ekran kartına geçtim, 1 avuç blok vardı, fanlar %80 lerde çalışırdı ki anca soğusun. Bu da öyle bir durum olabilir.armor degil msi rx 580 gaming msi yın kırmızı kutulu olanı
O zaman bakım zamanı gelmiştir muhtemelen.armor degil msi rx 580 gaming msi yın kırmızı kutulu olanı