Neler Yeni

RX 580 Performans arttıran BIOS yükleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan
Arkadaşlar ekran kartım RX 580 Nitro+ 4GB ve ben bu kartın performansını daha da artıracak bir BIOS sürümü atmak istiyorum. Böyle bir BIOS sürümünü nereden bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
Ne yaptığını bilmiyorsan uğraşma. Birkaç saat önce kendi RX 570 kartımın BIOS'unu modlamayı denedim ancak sonuç hüsran oldu.

Bir şeyler yanlış giderse BIOS'u sıfırlaman için görüntü alabileceğin başka bir grafik işlemci gerekiyor. Elindeki işlemcide yoksa ve elinde başka ekran kartı yoksa düzeltemezsin büyük ihtimalle. Elinde başka ekran kartı olsa bile anakartında 2. bir ekran kartı slotu olmalı.

Yine de devam etmek istiyorsan bir şeyler ayarlamayı denerim.

Güneş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Eren Güneş
Denenebilir,deneyseldir ancak önerilmez herhangi bir kötü amaçlı yazılım, yanlış yazılmış kod kartına zarar verebilir. Ayrıca elinde bios flash modülü yoksa hiç deneme herhangi bir yazılım hatası durumunda yüklü paralar ödemek durumunda kalabilirsin

Yiğitsvc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yiğit
Bios hep güncel tutarsan iyi olur tabi anakart modeline göre bios internette aratabilirsin

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Biosu yeni sistemlerde güncel tutmanı öneririm.

jtoptog

80+
Modlamayı deneyebilirsiniz. Bazı kartlarda yedek bios bulunur. Seninkinde var mı bilmiyorum. Onu kullanabilirsin.

Top Bottom