Neler Yeni

rx 580 sapphiremi gigabayt mı ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
bu ekran kartı iyi midir? sence direk alıcam testlerini yapıp pazarlık ta var dedi

Adam paso oyun oynamış sanırım, güzel model bu iyi kart, testlerini yap güzelce 80 dereceyi geçmiyorsa kart (Ki 75 in altında çalışır muhtemelen) sıkıntısız ise alınır, maks 800 verilir ama.

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
Adam paso oyun oynamış sanırım, güzel model bu iyi kart, testlerini yap güzelce 80 dereceyi geçmiyorsa kart (Ki 75 in altında çalışır muhtemelen) sıkıntısız ise alınır, maks 800 verilir ama.
değerlendiricem testleri yapıp gönül rahatlığıyla alabilirim :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
değerlendiricem testleri yapıp gönül rahatlığıyla alabilirim :)

Furmark testini yaparken, 2 türlü yap:
1. de 1080p olarak MSAA açmadan yap
2. de 1080p olarak X2-X4 MSAA olarak yap iyice zorlanır, bir sorun varsa belli olur. Oyun testide yaparsın Pubg falan yeterli olur.

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
Furmark testini yaparken, 2 türlü yap:
1. de 1080p olarak MSAA açmadan yap
2. de 1080p olarak X2-X4 MSAA olarak yap iyice zorlanır, bir sorun varsa belli olur. Oyun testide yaparsın PUBG falan yeterli olur.
yani diyosun 80 i kesinlikle geçmicek dimi benim kasamda zaten 6 fan var üstte 2 önde 3 altta 2 arkada bir fanlar var hava sirkilizasyonu iyi
ozaman ondan sonrada gta da x2 x4 msaa testeride yaparım iyi olr mu

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
yani diyosun 80 i kesinlikle geçmicek dimi benim kasamda zaten 6 fan var üstte 2 önde 3 altta 2 arkada bir fanlar var hava sirkilizasyonu iyi
ozaman ondan sonrada gta da x2 x4 msaa testeride yaparım iyi olr mu

Ama kart boş bi alanda ise 80 dereceyi geçmiyecek, Kasa içinde test edersen kasanın yan kapağı açık test et. Gereken testleri halledersin.

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
Ama kart boş bi alanda ise 80 dereceyi geçmiyecek, Kasa içinde test edersen kasanın yan kapağı açık test et. Gereken testleri halledersin.
peki bazı arkadaşlarım bana dediki gigabayt fanları uzun sürede bozuluyo bence sapphire almalısın amd içinde en iyi ekran kartlarını yapıyo dediler sapphire için biraz kafam karıştı ama bu konuyla ilgili ne dersin

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
peki bazı arkadaşlarım bana dediki gigabayt fanları uzun sürede bozuluyo bence sapphire almalısın AMD içinde en iyi ekran kartlarını yapıyo dediler sapphire için biraz kafam karıştı ama bu konuyla ilgili ne dersin

Kendim Sapphire RX 580 kullanıyorum, Gigabyte çok daha iyi ama. Arkadaşların Sapphire uzun yıllardır AMD ye çalışıyor diye öyle demişlerdir evet doğru fena değildir Sapphire, ama Gigabyte daha iyidir. Gigabyte ın fanlarının hızlı bozulması gibi bir durumda yok. Elektronik şans işidir bi bakmışşın Sapphire bir kartın fanı 1 günde bozulur, Gigabyte ın 1 yılda, veya hepsi 5 yıl gider. Şans işi bu bilemessin.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
peki bazı arkadaşlarım bana dediki gigabayt fanları uzun sürede bozuluyo bence sapphire almalısın AMD içinde en iyi ekran kartlarını yapıyo dediler sapphire için biraz kafam karıştı ama bu konuyla ilgili ne dersin
Sapphire daha iyidir ama Gigabyte hakkındaki dedikleri yalan gayette uzun süre dayanır.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
hangi konuda daha iyidir peki ? senin tahminince
Dağa sağlam gibi Nitro+ 590 kullanıyorum 72' yi geçmedi.
Tasarım konusunda gigabyte kart eğer geceyse kozmetik olarak güzel değil.
Onun dışında 2 kart ta işinizi görücek görünüşü hoş olanı size göreyse alın direk.

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
Dağa sağlam gibi Nitro+ 590 kullanıyorum 72' yi geçmedi.
Tasarım konusunda gigabyte kart eğer geceyse kozmetik olarak güzel değil.
Onun dışında 2 kart ta işinizi görücek görünüşü hoş olanı size göreyse alın direk.
ben görünüşe bakmam bana uzun ömürlü ve performanslı kart lazım sapphire ve gigabayt arasında kalmış bulunmaktayım 2 şansım var

Top Bottom