Neler Yeni

rx 580 sapphiremi gigabayt mı ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kimse kusura bakmasında Sapphire Nitro+ 580 lerin fiyatı belli bu bütçede Pulse modeli alınır. Gigabyte ın ilandaki gaming modeli ilede, Sapphire pulse moıdeli arasında çok fark var. Kendim Sapphire Pulse RX 580 OC kullanıyorum, mükemmel hava akışı sağladım yinede 75 derecede sabit. Ama Gigabyte ın testlerine bakarsanız 70-71 arası geziyor.

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
Kimse kusura bakmasında Sapphire Nitro+ 580 lerin fiyatı belli bu bütçede Pulse modeli alınır. Gigabyte ın ilandaki gaming modeli ilede, Sapphire pulse moıdeli arasında çok fark var. Kendim Sapphire Pulse RX 580 OC kullanıyorum, mükemmel hava akışı sağladım yinede 75 derecede sabit. Ama Gigabyte ın testlerine bakarsanız 70-71 arası geziyor.
bu da var alabileceğim ama

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Death Mark

80+ Bronze

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
...
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu da bi izleyin derim

Dostum buna bakarak ne diyeyim ?, adam 3 yıl tam yükte çalışmış diyor, markaların garantisi 2 yıl zaten ve bu 2 yıllık süreci mining e göre hesaplanmıyor. Artıdan bu Aorus modeli, gaming değil.

Artıdan, biraz araştırırsan yurt dışında bolca Gigabyte, Aorus kullanılıyor. Adamlar kötü olsa o kadar kullanmaz :). Bu videodaki kartlar normal kullanılmamış, canı çıkarılmış kartlar.

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
AM
Dostum buna bakarak ne diyeyim ?, adam 3 yıl tam yükte çalışmış diyor, markaların garantisi 2 yıl zaten ve bu 2 yıllık süreci mining e göre hesaplanmıyor. Artıdan bu Aorus modeli, gaming değil.

Artıdan, biraz araştırırsan yurt dışında bolca Gigabyte, Aorus kullanılıyor. Adamlar kötü olsa o kadar kullanmaz :). Bu videodaki kartlar normal kullanılmamış, canı çıkarılmış kartlar.
AMA BU KADAR MİNİNG YAPILIYO VE EN SAĞLAM SAPPHİRE ÇIKIYO

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Shappire tabii ki .

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
Shappire tabii ki .
kafamı karıştıran bi video 3 yıl miningli gigabayt msı asus sapphireden en sağlamı sapphire uzun ömürlü ve performanslı değilmi sence ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
kafamı karıştıran bi video 3 yıl miningli gigabayt msı Asus sapphireden en sağlamı sapphire uzun ömürlü ve performanslı değilmi sence ?
MİNİNG Performans düşürmez ki cok yanlıs algı arabamı bu hocam km yapınca performans azalıcak

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
kafamı karıştıran bi video 3 yıl miningli gigabayt msı Asus sapphireden en sağlamı sapphire uzun ömürlü ve performanslı değilmi sence ?

TheKeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kemalettin Cici
MİNİNG Performans düşürmez ki cok yanlıs algı arabamı bu hocam km yapınca performans azalıcak
ben sapphirenin hem performanslı hemde dayanıklı olduğunu gördüm sözüm mining yapılınca performans düşüyo demedim

Top Bottom