Neler Yeni

RX 580 Termal macun ve Termal Pad Değiştirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Enes
Arkadaşlar tekrar merhaba öncelikle iyi forumlar. Gıgabyte RX580 Gamıng 4GB kartım için sorum olacaktı. Arkadaşlar geçen kartın içini açtığımda termal pad üzerinde macun olduğunu gördüm sizce bu normal midir? Birde ben yeni termal pad ve macun alacağım sizce ne almalıyım?

Ha iyi ozaman. Termal macununu değiştirebilirsiniz. Eğer bütce sıkıntın yoksa Thermal Grizzly Kryonaut öneririm. En kaliteli mi bilmem ama çok kaliteli.
evet en kaliteli termal macun o

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha iyi ozaman. Termal macununu değiştirebilirsiniz. Eğer bütce sıkıntın yoksa Thermal Grizzly Kryonaut öneririm. En kaliteli mi bilmem ama çok kaliteli.
Hocam benim aklımda bu ürün var "Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr " nasıl sizce ?

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Bu cümleyi okuduğumda Kurtlar vadisinde Polatın çakıra Mehmet Karahanlının en büyük olup olmadığını sorduktan sonra verdiği cevap aklıma geldi .
En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük .

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Bu cümleyi okuduğumda Kurtlar vadisinde Polatın çakıra Mehmet Karahanlının en büyük olup olmadığını sorduktan sonra verdiği cevap aklıma geldi .
En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük .
BU iyiydi.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hocam son sorumda sizce bu termal pad işini ne yapayım üzerinde macun olması beni baya şaşırttı.
Kral onla alakalı pek bilgim yok yanlış bilgi vermeyim. Bilen birisi cevap verirse daha iyi olur.

canac90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
can karadeniz
Arkadaşlar bende Sapphire Pulse RX580 8GB OC modeli bulunmakta. Termal pedleri için Sapphire ile iletişime geçtim. Bana 2 görsel gönderdiler. 2 farklı ölçülerde termal ped gerekiyor. memory ve mlcc'ler için farklı yani. paylaşıyorum görselleri.
E353_thermal pad_1.JPG

Ekler

• E353_thermal pad_2.JPG
    E353_thermal pad_2.JPG
    34.9 KB · Hit: 428
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,139
Üyeler
166,491