rx 580 vs 5500xt

Seviye derken diğer arkadaşa laf attığını düşünerek söylüyorum doğrudur
Elbette ki sana bir şey demiyorum dostum. Hayatları boyunca hatasız yaşamış insanlar, hata yapan insanlarla dalga geçiyorlar haklı olarak.

işlemci tarafında Intel ile AMD, ekran kartı tarafında Nvidia ile AMD kapışması var. Burada çaprazlama bir hata yapıp sonradan farkettim. Zaten yıllardır bilgisayarlarla içli dışlı olan bir insan değilim.

Komik olduğunu ve benimle dalga geçecek kalitede olduğunu da düşünmüyorum bu arkadaşın.

Elbette ki sana bir şey demiyorum dostum. Hayatları boyunca hatasız yaşamış insanlar, hata yapan insanlarla dalga geçiyorlar haklı olarak.

işlemci tarafında Intel ile AMD, ekran kartı tarafında Nvidia ile AMD kapışması var. Burada çaprazlama bir hata yapıp sonradan farkettim. Zaten yıllardır bilgisayarlarla içli dışlı olan bir insan değilim.

Komik olduğunu ve benimle dalga geçecek kalitede olduğunu da düşünmüyorum bu arkadaşın.
Yok hafif bir esprisi olur yani de b*k*nu çıkartmanın lüzumu yok arkadaşı da satmış gibi oldum ama üzgünüm

Bu kadar alınacağını bilsem mesaj atmazdım kusura bakma ya hakkını helal et

Bu kadar alınacağını bilsem mesaj atmazdım kusura bakma ya hakkını helal et
Dostum helal olsun, problem değil, asıl sen helal et. Birikti birikti sana patladı... Bir hatamdan dolayı insanlar art arda aşağılayıcı ve kırıcı bir tavır takındıkları için ben de gerildim doğal olarak. Anlayışın için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,611
Üyeler
204,482
Son üye
dmrc
Geri