rx 580 vs 5500xt

Reaksiyon skoru
26
yeni pc toplayacagım hangısı daha ıyıdır vede rx 580 in ısınma sorunu var diye duydum rog strıx modelını dusunuyorum sızce hangısını almak daha mantıklı

Ekran kartında NVIDIA tercih etmeniz daha iyi olacaktır ama bu kıyaslamada bir taraf seçmek gerekirse de 5500XT

Son düzenleme:
Ekran kartında Intel tercih etmeniz daha iyi olacaktır ama bu kıyaslamada bir taraf seçmek gerekirse de 5500XT
Ekran kartında intel seçmek mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni PC toplayacagım hangısı daha ıyıdır vede rx 580 in ısınma sorunu var diye duydum rog strıx modelını dusunuyorum sızce hangısını almak daha mantıklı
Dostum Rx 5500xt bir tık daha güçlü ve daha güncel. RX5500XT tercih edebilirsin.

Ekran kartında Intel seçmek mi?

Dostum Rx 5500xt bir tık daha güçlü ve daha güncel. RX5500XT tercih edebilirsin.
Bilmiyor ki sallıyor işte Intel diye

Nvidia işlemcisiyle çok uyumlu oluyor bide onlar
Ekran kartında Intel seçmek mi?

alacağım gpu yu bütçe düsüklüğünden 2. el olarak alıcagım 2. elde 5500xt yok olsada rx 580 le arasında cok fıyat farkı oluyo o fiyat farkına değermi

Tamam, gülüp eğlendiyseniz daha fazla abartmayın. NVIDIA demek istemiştim.

alacağım gpu yu bütçe düsüklüğünden 2. el olarak alıcagım 2. elde 5500xt yok olsada rx 580 le arasında cok fıyat farkı oluyo o fiyat farkına değermi
Bütçe ne kadar kankam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,096
Üyeler
204,610
Son üye
NorthByte
Geri