berkgurzlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
yeni pc toplayacagım hangısı daha ıyıdır vede rx 580 in ısınma sorunu var diye duydum rog strıx modelını dusunuyorum sızce hangısını almak daha mantıklı
Ekran kartında intel seçmek mi?Ekran kartında Intel tercih etmeniz daha iyi olacaktır ama bu kıyaslamada bir taraf seçmek gerekirse de 5500XT
Dostum Rx 5500xt bir tık daha güçlü ve daha güncel. RX5500XT tercih edebilirsin.yeni PC toplayacagım hangısı daha ıyıdır vede rx 580 in ısınma sorunu var diye duydum rog strıx modelını dusunuyorum sızce hangısını almak daha mantıklı
Bilmiyor ki sallıyor işte Intel diyeEkran kartında Intel seçmek mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum Rx 5500xt bir tık daha güçlü ve daha güncel. RX5500XT tercih edebilirsin.
İntel ekran kartımı Allahım nasip et.Bilmiyor ki sallıyor işte Intel diye
Nvidia işlemcisiyle çok uyumlu oluyor bide onlarİntel ekran kartımı Allahım nasip et.![]()
Tabii canım olurlarNvidia işlemcisiyle çok uyumlu oluyor bide onlar
Gelecekten gelmiş arkadaşİntel ekran kartımı Allahım nasip et.![]()
Nvidia işlemcisiyle çok uyumlu oluyor bide onlar
alacağım gpu yu bütçe düsüklüğünden 2. el olarak alıcagım 2. elde 5500xt yok olsada rx 580 le arasında cok fıyat farkı oluyo o fiyat farkına değermiEkran kartında Intel seçmek mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum Rx 5500xt bir tık daha güçlü ve daha güncel. RX5500XT tercih edebilirsin.
İTX 2060 ve Nvidia 3600 çok uyumlu olurNvidia işlemcisiyle çok uyumlu oluyor bide onlar
Bütçe ne kadar kankamalacağım gpu yu bütçe düsüklüğünden 2. el olarak alıcagım 2. elde 5500xt yok olsada rx 580 le arasında cok fıyat farkı oluyo o fiyat farkına değermi
Alabilirsin,öyle ahım şahım bir fark yok zaten belki 3-5 fps oynar.alacağım gpu yu bütçe düsüklüğünden 2. el olarak alıcagım 2. elde 5500xt yok olsada rx 580 le arasında cok fıyat farkı oluyo o fiyat farkına değermi