- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Hangi benchmark testleri?izlediğim benchmark larda 12 - 15 fps arası oynuyor
Hangi benchmark testleri?izlediğim benchmark larda 12 - 15 fps arası oynuyor
Benim şuanki ekran kartım GDDR 3 GDDR 6 uyarmıHemen hemen aynı güçteler, pek de pahalı değil. Hatta GTX 1650 Super almak daha iyi olur.
Evet ekran kartının DDR teknolojisi diğer parçalardan bağımsızdır. Uyumsuzluk gibi bir sorun olmaz.Benim şuanki ekran kartım GDDR 3 GDDR 6 uyarmı
Sizin uyumluluğu kontrol edebilmeniz için anakartımı söyleyeyim Gigabyt H110MEvet ekran kartının DDR teknolojisi diğer parçalardan bağımsızdır. Uyumsuzluk gibi bir sorun olmaz.
***KONU DIŞI*** 80+ Gold sun ya nasıl oldun580 daha iyi olur ama benim tavsiyem 5500XT ve GTX 1650 superdir
1- 5500XT 8GB
2- GTX 1650 super
2- RX 5500XT 4G
Bir sorun yok, takabilirsin.Sizin uyumluluğu kontrol edebilmeniz için anakartımı söyleyeyim Gigabyt H110M
Rütbeler mesaj sayısına göre belirleniyor.***KONU DIŞI*** 80+ Gold sun ya nasıl oldun
5000 mesaj yazarak.***KONU DIŞI*** 80+ Gold sun ya nasıl oldun
GTX 1650 SUPER i tercih etmememin sebebi hem AMD hayranı olmam ayrıca sevdiğim oyunlarda daha üstün performans sağlaması.Aynı zamanda driver olarak daha gelişmiş geliyor bana AMD.Bir sorun yok, takabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rütbeler mesaj sayısına göre belirleniyor.
Rütbe Sistemimiz Hakkında
Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki. Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri 80+ Bronze = 500 Mesaj 80+ Silver = 2000 Mesaj 80+ Gold = 5000 Mesaj 80+ Platinum = 10000 Mesaj 80+ Titanium...forum.donanimarsivi.com
Karar senin, ben olsam daha az güç tüketmesi ve yazılım başarısı sebebiyle GTX 1650 Super alırdım.GTX 1650 SUPER i tercih etmememin sebebi hem AMD hayranı olmam ayrıca sevdiğim oyunlarda daha üstün performans sağlaması.Aynı zamanda driver olarak daha gelişmiş geliyor bana AMD.
Nvidia'nın driverları AMD'ye bin basar. Ayrıca AMD Driver sorunları 500 serisinde hala devam ediyorç Hem RX 580 ve 5500XT 4GB nerde daha üstün performans sağlıyor?GTX 1650 SUPER i tercih etmememin sebebi hem AMD hayranı olmam ayrıca sevdiğim oyunlarda daha üstün performans sağlaması.Aynı zamanda driver olarak daha gelişmiş geliyor bana AMD.