Neler Yeni

Rx 580 Wattman intihar edicem

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Aldıgım gunden beri wattman yiyip duruyorum bi dönem uv yaptım ve baya fark ettı hatta direkt hiç yemiyordum fakat sonradan tekrar yemeye basladım dun pc sıfırladım son surum WHQL driver kurdum çok fazla wattman yedim eski sürüm WHQL kurdum yine çok fazla wattman yedim en son driverları kaldırdım yine yiyorum sorun aslında tam olarakta wattman degıl ekran kartı ısınınca ekran siyah oluyor signal yok yazıyor ve pcyi kapatıp tekrar açmam gerekiyor klavye mouse ısıgı yanmaya devam edıyor kulaklıktan da bır sure ses gelmeye devam edıyor yardim edin
benım kuzendede rx580 var daha hiç duymadım görmedim her oyunuda oynuyor herşeyi yapıyor

En İyi Cevap
3
Kurulu BIOS, BETA durumda. F64 ya da F65c'ye güncelle bakalım. F64c'de BETA durumunda istersen direkt F64'e güncelle. BIOS'u güncelledikten sonra XMP ayarını açma şimdilik. Bu üstte yazdıklarımı yap ve bir de XMP'yi açmadan sistemi test et.
Dediklerinizi yaptım testten kastınız yıne occtye mı sokayım yoksa gunluk kullanımımı mı gerçekleştireyim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
En İyi Cevap
3
Kurulu BIOS, BETA durumda. F64 ya da F65c'ye güncelle bakalım. F64c'de BETA durumunda istersen direkt F64'e güncelle. BIOS'u güncelledikten sonra XMP ayarını açma şimdilik. Bu üstte yazdıklarımı yap ve bir de XMP'yi açmadan sistemi test et.
Dediklerinizi aynen yaptım yaklaşık 30 saniye sonra dediğim sorunu tekrar yaşadım şimdi @RevDeisDou nun dediği ayarı da yaptım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Dediklerinizi aynen yaptım yaklaşık 30 saniye sonra dediğim sorunu tekrar yaşadım şimdi @RevDeisDou nun dediği ayarı da yaptım
Ekran kartı VBIOS'unu güncellemeyi deneyebilirsin. Yanlış BIOS yazdırırsan sıkıntı çıkabilir ama. Bu kartta çift BIOS'ta göremedim.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Oyunlarda ani FPS drop vs. oluyor mu belli bir sıcaklıkta? Oluyorsa Ekran Kartı arızalıdır. Bende de oluyordu, ordan biliyorum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Top Bottom