Neler Yeni

Rx 580 Wattman intihar edicem

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
sorunu sanırım buldum psum baya berbat hazır sıstem olarak aldıgım için fribsy psu vardı
OCCT adlı programı çalıştırıp Stability Testten Power testi yap bakalım. Siyah ekran ya da vb. sorun verecek mi? 10-15 dakika yapman yeterli.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Batuhan
öyle bir yazmışsın ki hızlı hızlı sinirli tonda okudum bencede sat nvidia geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama frisby psu olmamış

En İyi Cevap
3
öyle bir yazmışsın ki hızlı hızlı sinirli tonda okudum bencede sat nvidia geç
ya zaten psıkolojım bozuk ıyı degılım kafa dagıtmalık pc gecıyorum orada da dagıtamayınca dellendım bugun 9 kere wattman yedım

OCCT adlı programı çalıştırıp Stability Testten Power testi yap bakalım. Siyah ekran ya da vb. sorun verecek mi? 10-15 dakika yapman yeterli.
Birazdan yapacagım

testin 3.dakikası cpu 87 dereceleri görüyor gpu sabit 77 suan işlemci artmaya devam ediyor

cpu 95lerde suan

1705436900185.png

@Emre Zengin suan böyle

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
ya zaten psıkolojım bozuk ıyı degılım kafa dagıtmalık pc gecıyorum orada da dagıtamayınca dellendım bugun 9 kere wattman yedım

Birazdan yapacagım

testin 3.dakikası cpu 87 dereceleri görüyor gpu sabit 77 suan işlemci artmaya devam ediyor

cpu 95lerde suan

Alıntıyı görüntüle
@Emre Zengin suan böyle
PSU kaynaklı bir sorun yok gibi olsaydı kendini belli ederdi bu zamana kadar. Bunu ikinci plana atalım. BIOS ve Chipset sürücülerin güncel mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kasaya dokunuyorum tam olarak bellı olmasada bence 85 i geçicek bir sıcaklıgı yok
GPU 85 ise hotspot 110+ olmuştur ki bu da wattman falan verdirir belki ama sensör yok. Power limiti radeon ayarlarından en sola çekip 1-2 gün performans kaybına ragmen bir dener misin? Bir de bu kartlarda donanımsal arıza da cok görünür. Ben olsam çöpe atıp yavaştan daha güncel bir şeye veya nvidia nın bu seviye kartlarına falan bakardım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
PC sıfırlamadan once günceldi ama simdi tam emin olamıyorum nereden bakabilirim
Windows arama kısmına msinfo32 yaz ve gir. Orada BIOS sürümün F65c yada F64 olarak görünüyorsa günceldir. Buradan AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol taraftaki Güç Düğmelerinin yapacaklarını seçin kısmından Hızlı Başlatı da devre dışı bırak bakalım.

En İyi Cevap
3
GPU 85 ise hotspot 110+ olmuştur ki bu da wattman falan verdirir belki ama sensör yok. Power limiti radeon ayarlarından en sola çekip 1-2 gün performans kaybına ragmen bir dener misin? Bir de bu kartlarda donanımsal arıza da cok görünür. Ben olsam çöpe atıp yavaştan daha güncel bir şeye veya nvidia nın bu seviye kartlarına falan bakardım
daha önce 1265 1000 1000 1000 1000 kullanıyordum şuana oranla çok daha az yiyordum haftada 1 falan anca yiyordum dediğini deneyeceğim

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Aldıgım gunden beri wattman yiyip duruyorum bi dönem uv yaptım ve baya fark ettı hatta direkt hiç yemiyordum fakat sonradan tekrar yemeye basladım dun pc sıfırladım son surum WHQL driver kurdum çok fazla wattman yedim eski sürüm WHQL kurdum yine çok fazla wattman yedim en son driverları kaldırdım yine yiyorum sorun aslında tam olarakta wattman degıl ekran kartı ısınınca ekran siyah oluyor signal yok yazıyor ve pcyi kapatıp tekrar açmam gerekiyor klavye mouse ısıgı yanmaya devam edıyor kulaklıktan da bır sure ses gelmeye devam edıyor yardim edin
Ben baya uğraştım bu sorunla ama geçmiyor yenisini almak en iyisi.

En İyi Cevap
3

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Top Bottom