Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Aynı şekilde düşünüyorum.stok yokki bunun 2.eldende 6 binden aşağı vermezler
Aynı şekilde düşünüyorum.stok yokki bunun 2.eldende 6 binden aşağı vermezler
bilemiyorum eğer düşüş olursa 3500 civarlarına düşücektir çok etkilenmeyebilir bazen vatan da 1660super ventus 3700 gibi fiyatlardan stoğa girebiliyor ama mağazadan alırsanBilmiyom suan stom yok 2.5k diyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almıyım o zaman peki gtx 1660 super fiyatları ne zman düşer
Stoklar olunca.Peki , gtx 1660 super fiyatları ne zman düşer
Ventus ısınıyo diyolar gaming x veya rog strix alıcambilemiyorum eğer düşüş olursa 3500 civarlarına düşücektir çok etkilenmeyebilir bazen vatan da 1660super ventus 3700 gibi fiyatlardan stoğa girebiliyor ama mağazadan alırsan
stok olduğunda onun 2.el fiyatı 5 bin felan bende satıyorum sıfır 1660 super 5 bineBilmiyom suan stom yok 2.5k diyolar
İdarelik alamazsın.Oncelikle S.a ben sistemimi dizmeye başlayacağım yakında ama ekran kartı fiyatları şuanda cok uçuk mining den dolayı ben rx 590 8gb blue modeli çok hoşuma giti idarelik alinabilirmi mining düzelene kadar ve bu kartın ağır yük altindakı sıcaklıklari ne kadardır
Stoklar düzelene kadar beklemelimiym yoksa almalımiyim normalde gtx 1660 super alıcam
Stoklar gelirse düşer.Nisan mayıs gibi deniliyor ama ben çok inanmıyom yazın düşermi
Aynen kardeşim 2.5k bu kart zaten 2.5k olsa bile idarelik alcam falan diyorsun 1660s e geçcem diyorsun biraz araştır 1660s den pahalı bu jsuxhwuBilmiyom suan stom yok 2.5k diyolar
Bende 1600 rpm 74 dereceydi. Kasanız aşırı etkiliyor. 1 yıl kullandım kartı. UV ile 58 derece 1200 rpm idi 0 ses ROG' den sessiz ama daha sıcak. En iyi 2. model yani.sapphire rx590 nitro se modelini kullanıyordum kart çok ısınıyordu ets2 oynarken 15 dakika da 83-84 derecelere geliyordu ve oyun kapanıyordu 8 daha ram alınca bu 77-78'e düştü ancak yine de çok ısınan model kasanın hava akışı iyi olması gerek