gokhanbicakci
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba rx 590 ı satıp ikinci el rtx 2060 alabiliyorum sizce ikinci el riskine girilir mi değecek kadar fark var mı ?
Bende öyle düşünüyorum da rtx kalitesi için geçmeyi düşündüm çok kararsızımBen olsam kendi kartıma kıyamazdım sonuçta 590 kötü bir kart değil. Ikinci el rtx2060 için kendi kartımdan vazgeçmezdim.
Direkt geç.Bende öyle düşünüyorum da rtx kalitesi için geçmeyi düşündüm çok kararsızım
kardeşim 590 sadece mining için daha iyi. Arkadaş oyun oynayacaksa RTX 2060 DLSS ve RTX teknolojisini geçtim 590dan 20-30 arası fps daha fazla veriyor??? ve sen geçme diyorsun? neresinde mantık bunun?Ben olsam kendi kartıma kıyamazdım sonuçta 590 kötü bir kart değil. Ikinci el rtx2060 için kendi kartımdan vazgeçmezdim.
Hangi ildesinArkadaşlar şöyle bi kart var 2 aylıkmış vatandan alınmış kutusu faturası varmış bu iyiye benziyor alsam mı
DüzceHangi ildesin
Kutulu faturalı ve 2 aylık Rtx 2060 kaçırılmaz fırsat bence.Arkadaşlar şöyle bi kart var 2 aylıkmış vatandan alınmış kutusu faturası varmış bu iyiye benziyor alsam mı
Aklıma şey takıldı 2 ay önce ekran kartı stokları varmıydı vatanda filanKutulu faturalı ve 2 aylık Rtx 2060 kaçırılmaz fırsat bence.
Faturasının resmini istersinAklıma şey takıldı 2 ay önce ekran kartı stokları varmıydı vatanda filan
Aynı kart olduğunu doğrulama şansım var mı serial kodundanFaturasının resmini istersin