Neler Yeni

Rx 590 VS GTX 1650 Super Hangisi daha uzun götürür hangisi daha iyi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
reis valla ya sana ve yazan herkese teşekkürler bi an 590 a yönelecek gibi oldum foruma da sorayım dedim :D ozaman 1650S alacağım bu unlostun gösterdiği Nvidia ayarları oyunlarda kaç fps arttırır tahmini reis 10 20 oynatırmı ?
O ayarı yaparsan ekranda piksel sayarsın gerek yok. O ayar eski donanıma sahip olanlar için.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ben bu konuyu açtığımda herkes rx 590 önermişti. İlginç.
fps bakımında birkaç benchmark da geçiyor evet ama şuan herkesin 1650S önermesinin sebepleri:
çok az güç tüketimi 590 tabiri caizse elektriği sömürüyor :D
nvidia optimizasyon üstünlüğü ve
kartın çok az ısınması
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ayarı yaparsan ekranda piksel sayarsın gerek yok. O ayar eski donanıma sahip olanlar için.
hmm anladım reis driverları kur oyuna geç direk diyorsun.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ben bu konuyu açtığımda herkes rx 590 önermişti. İlginç.
Güncel olarak yeni driverların NVİDİA tarafında iyileştirme ve AMD tarafında sorun oluşturması nedeni ile son durum budur. Ayrıca orada o kartın önerilme sebebi bütçeniz.

fps bakımında birkaç benchmark da geçiyor evet ama şuan herkesin 1650S önermesinin sebepleri:
çok az güç tüketimi 590 tabiri caizse elektriği sömürüyor :D
Nvidia optimizasyon üstünlüğü ve
kartın çok az ısınması

hmm anladım reis driverları kur oyuna geç direk diyorsun.
Aynen.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Güncel olarak yeni driverların NVİDİA tarafında iyileştirme ve AMD tarafında sorun oluşturması nedeni ile son durum budur. Ayrıca orada o kartın önerilme sebebi bütçeniz.

Aynen.
bende şuan tam arkadaşa herkes 590 önermiş diyecekken açıklamayı yapmışsın kral gerek kalmadı :D neyse cevap atan herkese teşekkürler tekrardan gayet aktif ve yardımsever insanlarız iyi forumlar seviliyorsunuz :)

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet

Aynen.
20 günde büyük değişim desene.
Ben orda bütçe de söylememişim ama neyse.

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman
RX 590 çünkü VRAM'i daha yüksek, oyunlarda verdiği performans bir tık daha iyi. Ama sanırım driverlarla ilgili bir sorun varmış o kısmından haberdar değilim.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
20 günde büyük değişim desene.
Ben orda bütçe de söylememişim ama neyse.
INNO3D ve XFX ? Ayrıca 1 gün sonra bile güncelleme geldiğinde işler değişebilir. Burda polemik yaratmaya çalışacağınıza açın son 2 gündür AMD ne hata yapmış okuyup bilgilenin.

RX 590 çünkü VRAM'i daha yüksek, oyunlarda verdiği performans bir tık daha iyi.
Yer yer GTX 1650S onu solluyor ayrıca ısınma , güç tüketimi , NVİDİA Yazılım üstünlüğü ve stabilitesi açısından çok çok daha üstün. Ha birde son gelen AMD driver sorunları var. VRAM değerlerine bakarak tavsiye verilmez hocam.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
INNO3D ve XFX ? Ayrıca 1 gün sonra bile güncelleme geldiğinde işler değişebilir. Burda polemik yaratmaya çalışacağınıza açın son 2 gündür AMD ne hata yapmış okuyup bilgilenin.
Yav ne gerildin hocam bilmediğimden konuyu attım sordum.
Orda rx 590 burda 1650s.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Yav ne gerildin hocam bilmediğimden konuyu attım sordum.
Orda rx 590 burda 1650s.
Bende seni bilgilendirmeye çalışıyorum ama sürekli bir iğneleme , alttan bir gönderme yapmacalar falan hoş değil. Gerekli açıklamayı yaptım. Kim ne istiyorsa alsın umrumda değil.

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman

Yer yer GTX 1650S onu solluyor ayrıca ısınma , güç tüketimi , NVİDİA Yazılım üstünlüğü ve stabilitesi açısından çok çok daha üstün. Ha birde son gelen AMD driver sorunları var. VRAM değerlerine bakarak tavsiye verilmez hocam.
4GB VRAM günümüzde gerçekten az, zaten driver konusundan haberdar olmadığımı sonradan belirtmiştim.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri