RX 590 vs RX 5500XT ve XFX markası

Kopya

80+
Reaksiyon skoru
98
Merhabalar
Forum tekrardan hayırlı olsun @Abdullah Hacıgül

İnce hesaptan hazır sistemleri kendime göre özelleştiriyorum
bu iki kart arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim
Ve marka olarak XFX markası alacağım gibi görünüyor bu marka hakkında bilgilerinizi merak ediyorum

Son olarakta abdullah kardeşimin yapacağı sistemi de beklemekteyim, o sistemi görmeden almayı düşünmüyorum zaten bir an önce çıkartırsın inşallah @Abdullah Hacıgül

Merhabalar
Forum tekrardan hayırlı olsun @Abdullah Hacıgül

İnce hesaptan hazır sistemleri kendime göre özelleştiriyorum
bu iki kart arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim
Ve marka olarak XFX markası alacağım gibi görünüyor bu marka hakkında bilgilerinizi merak ediyorum

Son olarakta abdullah kardeşimin yapacağı sistemi de beklemekteyim, o sistemi görmeden almayı düşünmüyorum zaten bir an önce çıkartırsın inşallah @Abdullah Hacıgül
5500 xt rx580 ile aynı performansta bir kart tavsiye etmem rx590 çok daha iyidir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XFX AMD kartlar üreten Sapphire gibi hiç de fena olmayan bir marka. Ürünler kalitelidir. Şüpheniz olmasın.
5500XT'de 590'da güncel de fiyatlarını hak etmiyorlar.

5500 xt rx580 ile aynı performansta bir kart tavsiye etmem rx590 çok daha iyidir

XFX markası hakkında bir bilgin var mı güvenilir mi

XFX AMD kartlar üreten Sapphire gibi hiç de fena olmayan bir marka. Ürünler kalitelidir. Şüpheniz olmasın.
5500XT'de 590'da güncel de fiyatlarını hak etmiyorlar.
Fiyat konusunda haklısın 1-2 haftaya göre çok yükseldi fiyatlar ama almak istiyorum daha da yükselmeden

Fiyat konusunda haklısın 1-2 haftaya göre çok yükseldi fiyatlar ama almak istiyorum daha da yükselmeden
ben rx580 8GB aldığımda 1.200 tl idi şuan 1.600 olması gerek gerçekten dolar çok arttı

Bir örnek vereyim bende madem.
Vatan mağazasından 3900TL'ye aldığım ROG 5700XT 600TL zamlandı. 1 ay oldu daha. Kazanan, indirim yapan Nvidia oldu :).

Bir örnek vereyim bende madem.
Vatan mağazasından 3900TL'ye aldığım ROG 5700XT 600TL zamlandı. 1 ay oldu daha. Kazanan, indirim yapan Nvidia oldu :).
üzülüyorum ülkemizin bizlerin haline

ANAKARTINA DA BAĞLI 5 HALA İŞ GÖRÜYOR GÖRECEKTE GÖRMEMESİ İÇİN BİR SEBEP YOK

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,825
Üyeler
189,330
Son üye
kıngkong*****
Geri