RX 590 vs RX 5500XT ve XFX markası

eyvallah beyler sağolasınız

Sana önerim RX 580 falan alma alacaksan GTX 1650 Super al.Benim düşüncem bu.Ama tabi ki RX 5500XT ile karşılaştırıldığında ortada aşırı büyük bir sonuç çıkmıyor oyundan oyuna göre ikisi de bir öne geçip bir geride kalıyorlar.Hangisini ucuz bir yerde bulursan onu al.Cuma günleri İncehesap`ta indirimler oluyor oradaki indirimleri kaçırma hep indirimleri takip et.

İncehesap da cuma günleri indirim oluyor ben sistemi orda dizdim. Geçen cuma xfx rx5500xt 8gb 1476 TL'ye düşmüştü baya güzel donanımsal özellikleri baya iyi bi kart ama ben msi gtx1660 armor 6gb almıştım önceki hafta oda indirimde 1500 e düşmüştü rx580 artık eskidi tavsiyem güncel bi kart almandır xfx veya 1650 süper. Benim kartı soracak olursan 1660 armor cod warzone da ultrada 1080p oc suz min. 100 fps civarı alıyorum ve sıcaklık max 63 derece gördüm.

İncehesap da cuma günleri indirim oluyor ben sistemi orda dizdim. Geçen cuma xfx rx5500xt 8gb 1476 TL'ye düşmüştü baya güzel donanımsal özellikleri baya iyi bi kart ama ben msi gtx1660 armor 6gb almıştım önceki hafta oda indirimde 1500 e düşmüştü rx580 artık eskidi tavsiyem güncel bi kart almandır xfx veya 1650 süper. Benim kartı soracak olursan 1660 armor cod warzone da ultrada 1080p oc suz min. 100 fps civarı alıyorum ve sıcaklık max 63 derece gördüm.
pc toplama sihirbazından mı topladın sistemi yoksa hazır olan sistemlerden yükseltme mi yaptın

Merhaba. XFX markasını bir sebep olmaksızın ben tavsiye etmiyorum. Fazlasıyla kaba durmakta kendileri. Bu marka yerine Sapphire tercih edebilirsin. Sapphire AMD partneri olmasının dışında AMD tarafında en iyi kart üreticisidir. Eğer mümkün ise (ki yazında gördüğüm üzere başka seçeneğin yok) Sapphire tercih etmen. Ama imkanın yeni model almak daha mantıklı RX590 bazı durumlarda 3-4 fps öne geçmekte. Aktif 590 kullanıyorum memnunum ama 5500 XT daha yeni bir kart. Yanlışım varsa affola. Teşekkürler.

pc toplama sihirbazından mı topladın sistemi yoksa hazır olan sistemlerden yükseltme mi yaptın
hayır sihirbazdan toplmadım. cuma günleri 17:00 da ince hesapda bazı ürünler stoklu olarak indırıme girıyor saat 20: 00 da fiyatları geliyor ve satın alabılıyorsun ben işlemci hariç tüm parçaları ındrıme girenlerden aldım bana uygun işlemcı indirime girmeişti. toplamda 800 tl civarı ındım le topladım pc yı ekran kartı yakalamaya bakın en buyuk ındırım onda oluyor buyuk parçalarda.

hayır sihirbazdan toplmadım. cuma günleri 17:00 da ince hesapda bazı ürünler stoklu olarak indırıme girıyor saat 20: 00 da fiyatları geliyor ve satın alabılıyorsun ben işlemci hariç tüm parçaları ındrıme girenlerden aldım bana uygun işlemcı indirime girmeişti. toplamda 800 tl civarı ındım le topladım pc yı ekran kartı yakalamaya bakın en buyuk ındırım onda oluyor buyuk parçalarda.
anladım çok sağolun verdiğiniz bilgiler için bu cuma bi bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,437
Üyeler
192,345
Son üye
teknolojikadam
Geri