Neler Yeni

Çözüldü✓ rx 6400 sistemime uygun mu

SAVED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun ATAMAN
Bütçe
2600
Son düzenleme:

Silinsin

80+ Silver
Evet uyumludur intel'in dahili gpularına apu değil igpu denir hocam bilginiz olsun.

Jezo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Jezo Reis
yakın zamanda igpu sistemime ekran kartı almayı düşünüyorum ve aklımda rx 6400 var ama pc ye uyup uymayacağını bilmiyorum pc özelliklerim:

gigabyte h81m-s2pv
intel i5-4460
8 gb ram
300w power

*Not:500w luk power ım var onu takacağım
psu değişiminden sonra kullanılabilir işlemci ile azıcık bi darboğaz söz konusu ve anakartınız pci 3.0 olduğundan performans kaybı yaşarsınız eğer anakart değişimi yada işlemci değişimi yapacaksanız 2. ele yönelin derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazondan almanızı tavsiye ederim sorun yaşadığınız da destek konusun da çok daha iyi olacaktır.
bu modelin soğutması yetersiz başka model yokmu ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

SAVED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun ATAMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazondan almanızı tavsiye ederim sorun yaşadığınız da destek konusun da çok daha iyi olacaktır.
Bir de şöyle bir sıkıntı var benim monitörümde hdmı girişi yok dönüştürücü alsam görüntü kötü olur mu ?

psu değişiminden sonra kullanılabilir işlemci ile azıcık bi darboğaz söz konusu ve anakartınız pci 3.0 olduğundan performans kaybı yaşarsınız eğer anakart değişimi yada işlemci değişimi yapacaksanız 2. ele yönelin derim

bu modelin soğutması yetersiz başka model yokmu ?
Başka model bulamadım şuanlik işlemci ve anakarti değiştirme imkanım yok darboğaz çok sıkıntı olur mu ?

Jezo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Jezo Reis
Bir de şöyle bir sıkıntı var benim monitörümde hdmı girişi yok dönüştürücü alsam görüntü kötü olur mu ?

Başka model bulamadım şuanlik işlemci ve anakarti değiştirme imkanım yok darboğaz çok sıkıntı olur mu ?
darboğaz pek sanmam ama performans kaybı en az 15 fps

dönüştürücü ile kullanırsanız görüntüde bozukluk olsa bile az olur fakat sağlam çıkmıyorlar genellikle ekran gecikmesi görüntü gidip gelme gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz

Silinsin

80+ Silver

Yav yok hocam :D ne sıkıntı olacak darboğaz falan. Dönüştürücü kaliteli olmadığın da sorun yaratabiliyor.

Jezo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Jezo Reis
Yav yok hocam :D ne sıkıntı olacak darboğaz falan. Dönüştürücü kaliteli olmadığın da sorun yaratabiliyor.
i5 4460 ile %5-10 gibi bir darboğaz olur söz konusu arkadaşın monitöründe hdmi olmadığına göre full hd de bir monitör değil bu darboğazı arttırır

Forza horizon 4,forza horizon 5,league of legends,valorant,cs go,GTA 5
size kalmış bi durum sapphire modelinin soğutması pek iyi değil ben powercolor modelini kullanıyorum 2.3k fiyatında iken aldım şuan stokları tükendi en uygun 5k ya var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,238
Üyeler
161,416
Son üye
aleko41
Top Bottom