DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
63 derece maks görüyorum. incelemesine baktım bu da 63 civarı hatta 67 bile görüyo XD.Ucuz olan.
değil.
63 derece maks görüyorum. incelemesine baktım bu da 63 civarı hatta 67 bile görüyo XD.Ucuz olan.
değil.
Doğru hocam msı modelini kullanan tanıdığım var 70 dereceyi bile görmüş kart oyunda. Ve bu kart çok ısınan bir kartta değil ona rağmen.63 derece maks görüyorum. incelemesine baktım bu da 63 civarı hatta 67 bile görüyo XD.
Elimde 2 tane var o değerleri görmüyor kasadan olabilir belki. Hocam xd falan ne çocuk çocuk hareketler.63 derece maks görüyorum. incelemesine baktım bu da 63 civarı hatta 67 bile görüyo XD.
Çocuğum zaten daha 17'ye yeni girdim ben.Elimde 2 tane var o değerleri görmüyor kasadan olabilir belki. Hocam xd falan ne çocuk çocuk hareketler.
O değilde en hızlı plat olan forumda sen olabilirsin.Çocuğum zaten daha 17'ye yeni girdim ben.
Benim kasanın önü mesh ama iyi bir kasa değil. fanları zayıf.
Yanlış bilgi. Msi mech neredeyse en kötü modellerden biridir.Bu kartın soğutması diğer ikisinden daha iyi.
![]()
MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC 4GB GDDR6 64Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Benim markalarımdan biridir xfx çünküRx 6500 xt de xfx mi yoksa Sapphire mi?